Prøv et fag i 5.-7. klasse

Workshop

Prøv et fag den 8. maj 2021

 

_________________

Prøv et fag for 5.-7. klasse er desværre udskudt, indtil vi ved mere om, hvornår det kan afvikles. Det kan dog tidligst blive efter sommerferien.

______________

Har du lyst til at udforske en af vores uddannelser?

PRØV ET FAG

En gang om året holder vi workshop for dig i 5.-7. klasse, så du kan besøge skolen sammen med en af dine forældre og få en hyggelig dag med masser af inspiration og gode fif.

Der er mange fag at vælge imellem lige fra dyrepasser til tømrer, teknisk designer og frisør.

For dig i 8.-10. klasse, tilbyder vi Prøv et fag i efteråret.

Prøv et fag er din mulighed for at opleve en uddannelse og prøve den af i virkeligheden – finde ud af, om det er, hvad du forestiller dig.

Du kan snuse til atmosfæren på skolen, tale med undervisere og vejledere, blive klogere på dit valg af uddannelse – og ikke mindst, få en hyggelig dag sammen med andre.

PRØV ET FAG I 2021

den 8. maj kl. 9.30-12.00

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig et fag efter eget ønske indenfor tilmeldingsfristen og efter først til mølle-princippet, da der er et max antal deltagere pr. hold.

 

 

 

 

 

Hvis du ønsker besked pr. SMS, når der åbnes for tilmelding til Prøv et fag i 2021, så indtast dit mobilnummer herunder og tryk send.

Dit mobilnummer vil ikke blive brugt til andet, og det vil heller ikke blive gemt.

 

Vi håber, at arrangementet bliver gennemført, og det vil blive meldt ud vores sociale medier - når/hvis der åbnes for tilmelding.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden