Tjener

Talentakademiet

Du har sans for detaljer, er udadvendt, smilende og imødekommende

Du er med til at give gæsterne en fantastisk aften ved at give dem den ekstra service, der gør forskellen.

Du vejleder dine gæster i forhold til menu- og vinsammensætning, og du dækker smukt op i restauranten og modtager gæsten i døren, ligesom det er dig, der serverer, flamberer, dekanterer vin, mixer drinks, trancherer kød og fisk og selvfølgelig også dig, der afregner og tager afsked med gæsten.

Ved større selskaber er det dig, der koordinerer servering, sange, taler mm, og ved møder og konferencer sørger du for, at lokalerne er pæne og ryddelige, og at gæsterne får forplejning til den tid, mødelederen har bestilt til.

Talentprogrammet

Når du tilmelder dig talentprogrammet på tjeneruddannelsen, vil du blive inspireret til at udvikle netop dit talent. Du vil få muligheden for at gøre dig dygtigere i dit fag med opgaver og emner, der understøtter og udbygger din faglige viden.

Du tror på, at du kan blive bedre

På Talentakademiet får du mulighed for at:

  • møde en masse talenter, der har det tilfælles med dig, at de også vil udvikle og dygtiggøre sig inden for tjenerfagets mange facetter
  • gå i dybden med teknikker og råvarer i en grad, der langt overstiger det grundlæggende niveau i tjeneruddannelsen
  • blive inspireret af andre store talenter inden for faget
  • få en grundig evaluering og feedback på netop dit arbejde
  • blive hædret for at have gjort noget ud over det sædvanlige.

Du vil blive stillet over for opgaver, som du skal arbejde med, når du har tid og lyst. Som hjælp til at løse opgaverne vil du blive inspireret af nogle store talenter, der har specialiseret sig i netop den opgave, som du møder.

 

STRUKTUR FOR TALENTFORLØB OG INDIVIDUELLE OPGAVER

KICK-OFF

Eleverne samles til et fælles pålæg om "årets gang" og andre praktiske informationer.

Der afvikles desuden et event.

INDIVIDUEL UDFORDRING

Eleverne får stillet en opgave, som udfordrer dem fagligt.

TALENTARRANGEMENT

Afvikles på skolen (afdelingen), hvor eleverne møder op et par timer til individuel feedback.

FÆLLES AFSLUTNING

Diplomoverrækkelse og anerkendelser. Der arrangeres fælles event.

 

  • Se forløb og individuelle opgaver under fanebladet Struktur og opgaver

BRUG FOR AT VIDE MERE?

Kontakt mig for at få svar på dine spørgsmål

  • Pernille Hansen

    Vitia, Gastronom og Tjener
    Tjenerfaglærer og talenttræner
    Tlf. +4579320313
    ph@hansenberg.dk

Konkurrencer

  • DM for tjenerelever HORESTA og 3F ‘ejer’ i fællesskab elevkonkurrencerne, som afvikles i hhv. Bella Centret og Messecenter Herning
  • Food and Sherry pairing Den Spanske Ambassades Handelsafdeling står bag sherrykonkurrencen
  • Euro-Toques Euro-Toques afholder hvert år elevkonkurrencer
  • Young Chef Konkurrencen har til formål at udpege nye talenter i restaurationsbranchen
  • Årets elevteam afholdes for kokke og tjenere hvert andet år - i ulige årstal
  • DM i Skills 

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden