Gastronom

Talentakademiet

Kom til Åbent Hus den 26. januar > uddannelsesstart august

Læs mere om Åbent Hus

Kokken er køkkenets centrum

Kokken planlægger indkøb, lagrer og tilbereder maden.

Når du vælger at tage hovedforløbet som gastronom på HANSENBERG, vil dit talent være i fokus.

Vi lægger stor vægt på individuelle kompetencer og behov. Undervisningen er tilrettelagt, så du får mulighed for at præstere dit bedste, uanset hvilken form for gastronomi du foretrækker.

Evaluering og feedback på netop din proces og dit produkt er vores stærkeste værktøj til at gøre dig endnu bedre.

Talentprogrammet

Når du tilmelder dig talentprogrammet på kokkeuddannelsen, vil du blive inspireret til at udvikle dit talent. Du vil få muligheden for at gøre dygtiggøre dig i dit fag med emner, der understøtter din, i forvejen faglige viden, kun fordi du kan. 

På HANSENBERG Talentakademi får du mulighed for at:

  • møde en masse talenter, der har det til fælles med dig, at de også vil være klogere og dygtigere indenfor kokkefagets mange nuancer
  • gå i dybden med teknikker og råvarer, der er langt ud over det, der grundlæggende er i kokkeuddannelsen
  • blive inspireret af andre store talenter inden for den danske gastronomiske kultur
  • få en grundig evaluering og feedback på dit arbejde
  • blive hædret for at være noget ud over det sædvanlige.

 

Du vil få stillet opgaver, som du skal arbejde med, når du har lyst. Til at løse opgaverne vil du blive inspireret af nogle store talenter, der har specialiseret sig i netop den opgave, som du bliver stillet.

STRUKTUR FOR TALENTFORLØB OG INDIVIDUELLE OPGAVER

KICK-OFF

Eleverne samles til et fælles pålæg om "årets gang" og andre praktiske informationer.

Der afvikles desuden et event.

INDIVIDUEL UDFORDRING

Eleverne får stillet en opgave, som udfordrer dem fagligt.

TALENTARRANGEMENT

Afvikles på skolen (afdelingen), hvor eleverne møder op et par timer til individuel feedback.

FÆLLES AFSLUTNING

Diplomoverrækkelse og anerkendelser. Der arrangeres fælles event.

 

  • Se forløb og individuelle opgaver under fanebladet Struktur og opgaver

Brug for at vide mere?

Kontakt mig for at få svar på dine spørgsmål

  • Peter Finnemann Viuff

    Vitia, Gastronom og Tjener
    Faglærer
    Tlf. +4579320445
    pfv@hansenberg.dk

Konkurrencer inden for kokkefaget

 

  • DM for kokkeelever HORESTA og 3F ‘ejer’ i fællesskab elevkonkurrencerne, som afvikles i hhv. Bella Centret og Messecenter Herning.
  • Food and Sherry pairing Den Spanske Ambassades Handelsafdeling står bag sherrykonkurrencen.
  • Euro-Toques Euro-Toques afholder hvert år elevkonkurrencer.
  • Young Chef Konkurrencen har til formål at udpege nye talenter i restaurationsbranchen.
  • Årets elevteam afholdes for kokke hvert andet år - i ulige årstal.
  • Copper Skillet En konkurrence for kokke og kokkeelever fra IACCs konferencecentre.
  • DM i Skills 

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden