Talentakademiet

På HANSENBERG har vi et unikt tilbud til vores talentfulde elever - vi vil gerne være med til at udvikle jeres potentialer

Uddannelse med fremtid - ansøgningsfrist 1. marts for 9.-10. klasses elever

Uddannelse med fremtid

Talentakademiet

VI TROR PÅ HANSENBERGS TALENTER

På HANSENBERG tror vi på dig og dit potentiale, og derfor har vi designet et program til at udvikle vores talentfulde elever og deres potentiale.

Vi tror på, at alle har et talent.

Måske ved du allerede, hvad det er, eller måske skal du først nu til at finde det, men når du først har fundet det, som giver dig glæde og gør dig til et helt menneske, er det, som om ens verden falder i hak, og du kan fortsætte ud ad det spor, som kan udvikle dig bedst både fagligt og menneskeligt.

Mød nogle af talenterne fra Organia

TALENTAKADEMIET ER OPDELT I 2 PROGRAMMER

På Talentakademiet ved vi, at der er forskel på mennesker, og hvordan de bedst udvikler sig. Nogle har det bedst med at måle sig med andre i en konkurrencesituation og presse sig selv for at blive bedre end de andre. Andre vil hellere sidde med opgaverne og fordybe sig i faget. Vi har derfor tilrettelagt 2 spor for at tilgodese alle typer af talenter.

 

Konkurrenceprogrammet

Et unikt tilbud til de få elever som tydeligt udmærker sig ved interesse, drive og faglige færdigheder. Her får du mulighed for at konkurrere både nationalt og internationalt.

Talentprogrammet

Er et tilbud til vores elever på erhvervsuddannelserne samt studerende på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Her har du mulighed for at udvikle dit talent enten ved at måle dig op mod andre i Konkurrenceprogrammet eller du kan være tilknyttet Talentprogrammet, som er et alternativt uddannelsestilbud, der strækker sig over hele dit uddannelsesforløb.

Mød nogle af talenterne fra Vitia og fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium

uddannelser, som er tilknyttet Talentakademiet 

Find dem nederst på denne side.

Vi vil udvikle dit talent

På HANSENBERGs Talentakademi kan du finde og udvikle dit talent.

Du vil få en personlig træner, som i samarbejde med dig tilrettelægger dit udviklingsforløb.

Du bestemmer selv, om du vil konkurrere med andre talenter inden for dit fag, eller om du hellere vil fordybe dig i dit eget tempo.

Vil du vide mere, eller ønsker du at tilmelde dig Talentakademiet?

- bliv klogere på talentprogrammet under hver uddannelse, det er også her, du tilmelder dig. 

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden