Talentakademiet for virksomheder

Din opbakning til talentprogrammet er vigtig

Kom til Åbent Hus den 26. januar > uddannelsesstart august

Læs mere om Åbent Hus

Har du elever, som brænder for at bruge deres talent, gå i dybden med specifikke emner og fagligheden i deres uddannelse?


Er svaret ja - så er HANSENBERGs Talentakademi en mulighed.

Hvad er Talentakademiet?

Det er stedet, hvor elever, som er i gang med en erhvervsuddannelse, kan udvikle deres talent.

Eleverne arbejder med deres faglighed igennem hele uddannelsen.

På HANSENBERG er vi klar til at bakke eleverne op, og 4 gange om året – altid med start kl. 16.00 – er der fællesmøder. Her mødes elever på tværs af interesser – det sikrer, at alle brænder for netop deres faglige interesseområde.

Selv om elevernes interesser er vidt forskellige, tror vi på, at de kan få glæde af hinandens erfaringer! Fællesmøderne er faste, og derudover vil det være op til den enkelte elev, hvor meget tid og energi de vil lægge i deres egen udvikling.

Hvor langt de enkelte elever vil nå med deres passion, hvor meget indhold de vil give deres projekt, og hvor meget fritid de vil investere, er i høj grad op til den enkelte.

Din opbakning er vigtig

På Talentakademiet kan eleverne supplere fagligheden i uddannelsen, dyrke deres passion, få styret deres nysgerrighed, styrke selvudviklingen, flytte grænser, se nye horisonter, blive beriget og berige andre …

Men det vil give størst værdi med din opbakning. Vi ved, at opbakningen fra lærepladsen er guld værd. Det er vigtigt, at du anerkender, at eleverne arbejder intenst med deres faglige talent. Ved hvert skoleårs begyndelse får du og dine elever Talentakademiets 4 vigtige datoer, hvor vi håber, alle elever møder op.

Skoleåret

Talentakademiet starter med et fælles kickoff-møde på HANSENBERG, hvor eleverne hører om kommende arrangementer, fx foredrag, inspirationsbesøg på virksomheder, produktinformation fra  forskellige brancher, udstillinger og træningsaftner.

Skoleåret afsluttes med overrækkelse af beviser, udmærkelser og diplomer. Alle elever, som gennemfører talentprogrammet, får et bevis, som fortæller,  hvordan netop de har styrket fagligheden i deres uddannelse.

Hvem har talent?

Vi tror på, at alle har talent. Nogle ved det, andre skal have hjælp til at finde det særlige, og så skal lysten til at udvikle færdighederne selvfølgelig være der. Her på siden har vi film og fotos af  elever, som viser, hvad de kan. De er med i konkurrencer, der kræver både intensiv træning og selvdisciplin. Det er rigtig godt, og vi vil gerne have gruppen af talentfulde unge endnu større. 

HANSENBERG vil have fokus på både de unge, som ønsker at blive klogere på deres egen verden og på den gruppe af unge for hvem, målet er at komme med i fagets konkurrencer.

SKAL DINE ELEVER VÆRE MED?

Vil du hjælpe dine elever til at blive de mest talentfulde udgaver af dem selv? 

Dine elevers indsats

 • Eleverne er klar til at bruge deres fritid
 • Eleverne vil udfordre deres faglige og personlige evner
 • Eleverne vil arbejde med deres talent gennem hele uddannelsen på HANSENBERG.

Din indsats

 • Du er klar til at give eleverne fri til deltagelse i fællesevents
 • Du vil udfordre elevernes faglige evner
 • Du er indstillet på, at eleverne arbejder med deres talent gennem hele uddannelsen på HANSENBERG.

Vores opbakning

 • Vi vil tænke i uddannelser, emner, innovation og kreativitet
 • Hver elev får sin egen faglige træner
 • Vi arrangerer møder mellem elever, som brænder for det, de gør.

Spørgsmål?

Kontakt mig

 • Gert Arrild

  Vitia, Gastronom og Tjener
  Faglærer
  Tlf. +4579320567
  gea@hansenberg.dk

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden