Oplev uddannelsen

Data og kommunikation på Grundforløb 2

Data- og kommunikationsuddannelsens faciliteter

Uddannelsen holder til på Vranderupvej 90 - som ligger ca. 9 km fra afdelingerne på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej i Kolding.

På adressen ligger også skolens dyr- og jordbrugsafdeling inkl. en zoologiske have, så her er fred og ro til fordybelse i uddannelsens egen lille afdeling, hvor der er højt til loftet.

Her får du nogle af de bedste rammer på Grundforløb 2 under data- og kommunikationsuddannelsen, et interessefællesskab og adgang til en stationær computer inkl. 2 skærme, samt diverse hardware og software der er brug for. I løbet af grundforløbet skal du søge læreplads, og efter bestået Grundforløb 2, skal du videre til en anden skole, som udbyder hovedforløbet - og vi hjælper dig gerne videre til denne.

Lige på den anden side af vejen, finder du bistroen, hvor du enten kan købe mad eller nyde din egen madpakke. 

Du kan evt. bo på vores skolehjem, som ligger på Skovvangen 26 og 30 – og på Bertram Knudsens Vej 39. Vi har plads til 359 elever. Der er busforbindelse fra C.F. Tietgens Vej til Vranderupvej 90 - med bus nr. 253, se mere på www.sydtrafik.dk.

hardware data- og kommunikationsuddannelsen skole Hansenberg Kolding

Datatekniker eller it-supporter

På uddannelsen kobler du teori med praksis, opbygger computere og lærer, hvad der foregår inde i dem, og hvordan de kan sættes op til at kommunikere sammen i et netværk.

STUDIEMILJØ

HANSENBERG har skabt et spændende miljø for læring og personlig udvikling for dig, der ønsker at tage et svendebrev.

HANSENBERG har både adresse på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej, som ligger nær Kolding Storcenter, men også på Vranderupvej lidt uden for Kolding. 


ELEV PÅ HANSENBERG

Som HANSENBERGer bliver du en del af en hverdag, hvor mennesker lærer, modnes og spiller sammen på kryds og tværs symboliseret i vores logo af en dynamisk treenighed:

Eleverne, skolen og virksomhederne.

Vi ønsker, at vores elever har det godt på skolen og lærer så meget som muligt. 

Vi er sikre på, at det er mere udfordrende, sjovere og lettere at lære, når man har det godt med sig selv og andre.

Vi tror på, at team med personlige og faglige kontakter kan være med til at gøre vores skolemiljø bedre.

skolens FACILITETER

Som elev på HANSENBERG har du mange muligheder, vi har fx et makerspace, XHOUSE, som ligger på C.F. Tietgens Vej, hvor der er maskiner som 3D printere, laserskærer, UR5 robot, LEGO EV3 robotter, samt et værksted til bearbejdning af træ, plast og metal. I forbindelse med undervisningen er der flere af uddannelserne, der bruger faciliteterne i XHOUSE.

Du kan evt. bo på vores skolehjem som ligger på Skovvangen 26 og 30 - og på Bertram Knudsens Vej 1. Vi har plads til 359 elever.

Da vores uddannelser ligger på 3 forskellige adresser, så får de forskellige uddannelser de mest optimale betingelser. 

Gården, hestestaldene og den zoologiske have ligger på Vranderupvej ude på landet (ca. 9 km fra skolens adresse på Skovvangen). På samme adresse ligger også et moderne mediehus, hvor mediegrafikerne holder til, samt uddannelserne webudvikler og data- og kommunikation.

Auto- og VVS-værkstederne på C.F. Tietgens Vej er moderniserede i 2016, mens HANSENBERG Tekniske Gymnasium boltrer sig på Skovvangen, hvor der i 2021 blev bygget ny idrætshal, topmoderne undervisningskøkken, undervisningsrestaurant samt nye fitnesslokaler. På samme adresse har frisørerne deres egen mega-salon, og tandklinikassistenterne har deres egen klinik.

NyhedsarkivBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden