Oplev uddannelsen

Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen på Grundforløb 2

Se ansøgningsfristen for uddannelsesstart til august

Vejen til drømmejobbet - 1

Faciliteterne på entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen

Efter en gennemgribende modernisering i 2016 indeholder autoværkstedet på C.F. Tietgens Vej alt, hvad et rigtigt værksted har brug for af motorer, lifte og udstyr. Ud over to hybridbiler, som skolens mekanikerelever allerede havde til rådighed, blev der i 2021 indkøbt en helt ny BMW i3-elbil samt endnu en Toyota Hybrid til den i forvejen store vognpark - inkl. tilhørende udstyr og værktøj. Bilerne bruges blandt andet til at undervise i sikkerhedshåndtering af eldrevne køretøjer.

Det er også her, at du som elev på entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen bliver klogere på det grundlæggende inden for motorer og mekanik. I løbet af grundforløbet skal du søge læreplads, og efter bestået Grundforløb 2, skal du videre til en anden skole, som udbyder hovedforløbet - og vi hjælper dig gerne videre til denne.

Derudover er der naturligvis klasseværelserne, og der er også mulighed for at låne en bærbar PC på daglig basis.
Du kan købe mad eller nyde din egen madpakke i bistroen.

Lars giver en rundtur på værkstederne på C.F. Tietgens Vej

Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen lærling skole Hansenberg Kolding

Entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikeren er en multikunstner

Opgaverne spænder vidt, den ene dag kan man ligge ligge på marken og lappe dæk på en traktor, og dagen efter kan man sidde i den fine kabine og programmere traktorens computer eller kalibrere en GPS. Man bliver uddannet til at klare det meste lige fra almen mekanik, til hydraulik, programmering og smedeopgaver. 

STUDIEMILJØ

HANSENBERG har skabt et spændende miljø for læring og personlig udvikling for dig, der ønsker at tage et svendebrev.

HANSENBERG har både adresse på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej, som ligger nær Kolding Storcenter, men også på Vranderupvej lidt uden for Kolding. 


ELEV PÅ HANSENBERG

Som HANSENBERGer bliver du en del af en hverdag, hvor mennesker lærer, modnes og spiller sammen på kryds og tværs symboliseret i vores logo af en dynamisk treenighed:

Eleverne, skolen og virksomhederne.

Vi ønsker, at vores elever har det godt på skolen og lærer så meget som muligt. 

Vi er sikre på, at det er mere udfordrende, sjovere og lettere at lære, når man har det godt med sig selv og andre.

Vi tror på, at team med personlige og faglige kontakter kan være med til at gøre vores skolemiljø bedre.

skolens FACILITETER

Som elev på HANSENBERG har du mange muligheder, vi har fx et makerspace, XHOUSE, som ligger på C.F. Tietgens Vej, hvor der er maskiner som 3D printere, laserskærer, UR5 robot, LEGO EV3 robotter, samt et værksted til bearbejdning af træ, plast og metal. I forbindelse med undervisningen er der flere af uddannelserne, der bruger faciliteterne i XHOUSE.

Du kan evt. bo på vores skolehjem som ligger på Skovvangen 26 og 30 - og på Bertram Knudsens Vej 1. Vi har plads til 359 elever.

Da vores uddannelser ligger på 3 forskellige adresser, så får de forskellige uddannelser de mest optimale betingelser. 

Gården, hestestaldene og den zoologiske have ligger på Vranderupvej ude på landet (ca. 9 km fra skolens adresse på Skovvangen). På samme adresse ligger også et moderne mediehus, hvor mediegrafikerne holder til, samt uddannelserne webudvikler og data- og kommunikation.

Auto- og VVS-værkstederne på C.F. Tietgens Vej er moderniserede i 2016, mens HANSENBERG Tekniske Gymnasium boltrer sig på Skovvangen, hvor der i 2021 blev bygget ny idrætshal, topmoderne undervisningskøkken, undervisningsrestaurant samt nye fitnesslokaler. På samme adresse har frisørerne deres egen mega-salon, og tandklinikassistenterne har deres egen klinik.

NyhedsarkivBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden