Oplev uddannelsen

Frisøruddannelsen på HANSENBERG

Workshop og informationsmøde om frisøruddannelsen

Workshop og informationsmøde om frisøruddannelsen 2024

Frisøruddannelsens faciliteter

Frisøruddannelsen på HANSENBERG holder til på Skovvangen 28 i Kolding i egne lokaler på 1. sal, hvoraf hovedparten er indrettet som en rigtig frisørsalon. Der er frisørborde med spejle, frisørvaske, frisørvogne, diverse sakse, kamme, føntørrere, stylingprodukter og øvelseshoveder med hår i lange baner, simpelthen alt, hvad du kan ønske dig, når du starter på din drømmeuddannelse.

Indretningen er så autentisk, at det lige så vel kunne være en rigtig frisørsalon, og dette giver dig nogle af de bedste rammer under din uddannelse til frisør.

Der er også klasseværelser, og der er mulighed for at låne en bærbar PC på daglig basis. Du kan købe mad eller nyde din egen madpakke i bistroen.

Melika er færdiguddannet frisør 

Melika Aktas har valgt den fireårige frisøruddannelse på HANSENBERG, og i 2022 vandt hun sølv ved verdensmesterskaberne i Paris.

”Man skal vælge frisøruddannelsen, hvis man gerne vil gøre noget godt for andre mennesker. For vi er der for vores kunder, og salonen er et frirum for dem. Så spring ud i det, hvis du elsker at være kreativ, at bruge hænderne og at forkæle dine kunder”, siger Melika.

22-årige Melika Aktas har valgt den fireårige frisøruddannelse på Hansenberg, og forleden vandt hun sølv ved verdensmesterskaberne i Paris.

Melika sikrede sig en formidabel sølvmedalje ved VM for frisører i Paris

”Der var 1.300 deltagere fra 47 lande med til VM – fordelt på flere kategorier. Jeg var oppe i to kategorier, som hænger sammen: Fashion Pro Cut og Fashion Cut. Man kan vinde individuelt og som del af et team, og sammen med Louise Hartmann og Thea Voigt vandt jeg sølv i holdkonkurrencen”, fortæller Melika. Da Melika vandt, var hun 22 år.

Melika forklarer, at konkurrencefrøet blev sået under uddannelsen på HANSENBERG, hvor hun blandt andet deltog i Årets elevteam og DM for skolehold.

”VM-sølvmedaljen betyder helt vildt meget for mig, for den er en anerkendelse af det, jeg arbejder for og brænder for. Det er et kæmpe skulderklap, og giver mig bare endnu mere blod på tanden. Der er en kæmpe udvikling – både fagligt og socialt – i at deltage i konkurrencer. Det handler om at presse sig selv ud i situationer, man ikke er vant til”.

Melika fremhæver også sit valg af uddannelse:

”Det er så vigtigt at vælge den fireårige frisøruddannelse. Din mester kan lære dig meget i salonen, men al teori – og hele bagkataloget – kommer altså fra skolen. Samspillet mellem skolen og salonen er en helt essentiel del af uddannelsen”.

I dag træner Melika HANSENBERGs nuværende elever til VM.

Oplev frisøreleverne i Salon HANSENBERG

STUDIEMILJØ

HANSENBERG har skabt et spændende miljø for læring og personlig udvikling for dig, der ønsker at tage et svendebrev - også for dig, der har valgt EUX.

HANSENBERG har både adresse på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej, som ligger nær Kolding Storcenter, men også på Vranderupvej lidt uden for Kolding. 


ELEV PÅ HANSENBERG

Som HANSENBERGer bliver du en del af en hverdag, hvor mennesker lærer, modnes og spiller sammen på kryds og tværs symboliseret i vores logo af en dynamisk treenighed:

Eleverne, skolen og virksomhederne.

Vi ønsker, at vores elever har det godt på skolen og lærer så meget som muligt. 

Vi er sikre på, at det er mere udfordrende, sjovere og lettere at lære, når man har det godt med sig selv og andre.

Vi tror på, at team med personlige og faglige kontakter kan være med til at gøre vores skolemiljø bedre.

skolens FACILITETER

Som elev på HANSENBERG har du mange muligheder, vi har fx et makerspace, XHOUSE, som ligger på C.F. Tietgens Vej, hvor der er maskiner som 3D printere, laserskærer, UR5 robot, LEGO EV3 robotter, samt et værksted til bearbejdning af træ, plast og metal. I forbindelse med undervisningen er der flere af uddannelserne, der bruger faciliteterne i XHOUSE.

Du kan evt. bo på vores skolehjem som ligger på Skovvangen 26 og 30 - og på Bertram Knudsens Vej 1. Vi har plads til 359 elever.

Da vores uddannelser ligger på 3 forskellige adresser, så får de forskellige uddannelser de mest optimale betingelser. 

Gården, hestestaldene og den zoologiske have ligger på Vranderupvej ude på landet (ca. 9 km fra skolens adresse på Skovvangen). På samme adresse ligger også et moderne mediehus, hvor mediegrafikerne holder til, samt uddannelserne webudvikler og data- og kommunikation.

Auto- og VVS-værkstederne på C.F. Tietgens Vej er moderniserede i 2016, mens HANSENBERG Tekniske Gymnasium boltrer sig på Skovvangen, hvor der i 2021 blev bygget ny idrætshal, topmoderne undervisningskøkken, undervisningsrestaurant samt nye fitnesslokaler. På samme adresse har frisørerne deres egen mega-salon, og tandklinikassistenterne har deres egen klinik.

NyhedsarkivBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden