Oplev uddannelsen

Fitnessuddannelsen på HANSENBERG

FACILITETERNE PÅ fitnessuddannelsen

Fitnessuddannelsen holder til i helt nye rammer på Skovvangen 28. 
I 2021 fik uddannelsen nemlig nye og moderne faciliteter, da der blev bygget til, og den nye bygning indeholder bl.a. et holdtræningslokale med spejlvæg og et fitnesslokale med et bredt udvalg af fitnessmaskiner. Begge lokaler har store vinduer og udsigt til grønne områder. I samme ombæring blev der også bygget en ny multihal, som også bliver brugt i undervisningen - andre gange foregår træningen i det fri.

Via Bertram Knudsens Vej findes en mere direkte indgang til den nye bygning (men husk at stille P-skiven, hvis du parkerer her).

Teorien foregår i klasseværelserne, og der er også mulighed for at låne en bærbar PC på daglig basis.
Du kan købe mad eller nyde din egen madpakke i bistroen.

Eric, personlig træner og center manager

Det bedste ved mit fag er, at jeg kan hjælpe andre mennesker med at blive sunde og raske. Min hobby er mit arbejde.

Hvis jeg skal give et god råd, må det være, at du skal være sikker på, at det er det, du vil, for det kræver masser af arbejde. Og specialiser dig inden for et område, for man kan ikke være ekspert i det hele. For eksempel brænder mit hjerte for funktionel træning, fordi det er mere udfordrende. Man sætter sig ikke bare i en maskine og lader den styre en.

STUDIEMILJØ

HANSENBERG har skabt et spændende miljø for læring og personlig udvikling for dig, der ønsker at tage et svendebrev - også for dig, der har valgt EUX.

HANSENBERG har både adresse på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej, som ligger nær Kolding Storcenter, men også på Vranderupvej lidt uden for Kolding. 


ELEV PÅ HANSENBERG

Som HANSENBERGer bliver du en del af en hverdag, hvor mennesker lærer, modnes og spiller sammen på kryds og tværs symboliseret i vores logo af en dynamisk treenighed:

Eleverne, skolen og virksomhederne.

Vi ønsker, at vores elever har det godt på skolen og lærer så meget som muligt. 

Vi er sikre på, at det er mere udfordrende, sjovere og lettere at lære, når man har det godt med sig selv og andre.

Vi tror på, at team med personlige og faglige kontakter kan være med til at gøre vores skolemiljø bedre.

skolens FACILITETER

Som elev på HANSENBERG har du mange muligheder, vi har fx et makerspace, XHOUSE, som ligger på C.F. Tietgens Vej, hvor der er maskiner som 3D printere, laserskærer, UR5 robot, LEGO EV3 robotter, samt et værksted til bearbejdning af træ, plast og metal. I forbindelse med undervisningen er der flere af uddannelserne, der bruger faciliteterne i XHOUSE.

Du kan evt. bo på vores skolehjem som ligger på Skovvangen 26 og 30 - og på Bertram Knudsens Vej 1. Vi har plads til 359 elever.

Da vores uddannelser ligger på 3 forskellige adresser, så får de forskellige uddannelser de mest optimale betingelser. 

Gården, hestestaldene og den zoologiske have ligger på Vranderupvej ude på landet (ca. 9 km fra skolens adresse på Skovvangen). På samme adresse ligger også et moderne mediehus, hvor mediegrafikerne holder til, samt uddannelserne webudvikler og data- og kommunikation.

Auto- og VVS-værkstederne på C.F. Tietgens Vej er moderniserede i 2016, mens HANSENBERG Tekniske Gymnasium boltrer sig på Skovvangen, hvor der i 2021 blev bygget ny idrætshal, topmoderne undervisningskøkken, undervisningsrestaurant samt nye fitnesslokaler. På samme adresse har frisørerne deres egen mega-salon, og tandklinikassistenterne har deres egen klinik.

NyhedsarkivBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden