xhouse

If you can think it, you can make it

Det er dit XHOUSE

XHOUSE tilbyder privatpersoner, iværksættere og virksomheder en mulighed for at afprøve og producere idéer. I XHOUSE har du adgang til maskiner som 3D printere, laserskærer, UR5 robot, LEGO EV3 robotter, samt et værksted til bearbejdning af træ, plast og metal. XHOUSE tilbyder rådgivning og hjælp til at udvikle din ide til et produkt eller prototype.

Du kan enten selv styre produktionen og maskinen eller købe en bemandet time, hvor vi gør arbejdet for dig eller sammen med dig.

Måske går du derhjemme i garagen og arbejder med en god idé? Måske planlægger du og din klasse et projektforløb, men mangler et anderledes sted at slå jer løs? Eller måske har din virksomhed brug for en prototype eller input til udvikling af forretningen?

XHOUSE er et kreativt eksperimentarium for alle, der elsker at udvikle, skabe og tænke ud af boksen. Et levende hus, der får idéer til at blomstre.

DER ER ET STORT POTENTIALE I DRONER

OG POTENTIALET ER STORT. MEGET STORT.

Det var blandt budskaberne, da Dansk Byggeri torsdag holdt årsdag i Tivoli Congress Center i København. Her kunne deltagerne møde blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen og formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen. Og så selvfølgelig repræsentanter fra HANSENBERG.

HANSENBERG havde nemlig en af hovedrollerne i en video, der blev vist ved årsdagen. I videoen fortæller adm. direktør i Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen, hvordan droner er en naturlig del af undervisningen på HANSENBERG.

Lars Mathiesen, XHOUSE, forklarer, at HANSENBERG har købt 18 droner – og at man i XHOUSE kan flyve med dem i et lukket miljø, hvilket giver en god forståelse for, hvad det kræver at flyve med en drone udenfor på byggepladser og så videre.

Men dronerne i XHOUSE er blot begyndelsen. HANSENBERG har helt nye og spændende planer i støbeskeen på droneområdet, og der er meget at se frem til.

LÆS MEGET MERE OM DRONECERTIFIKATER - OG TILMELD DIG HER

Mere information?

Kontakt

Carsten Schmidt

cas@hansenberg.dk  

5135 8943

Eller skriv en besked i formularen herunder - og du vil blive kontaktet. 

Din besked er modtaget

Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Lars Mathiesen
XHOUSE

Besked eller spørgsmål til XHOUSE

Form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Se videoen om droner fra Dansk Byggeris årsdag

xhouse er for dig, der elsker innovation og kreativitet

Gå til XHOUSE

 

 

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden