Job på HANSENBERG

HANSENBERG er en moderne erhvervsskole med stort fokus på fællesskabet. ”Bliv dig selv” handler om at turde udfordre og blive den bedste udgave af sig selv.

HANSENBERGs medarbejdere er en vigtig del af livet på skolen.
Vi styrker elevernes læring og motivation, bl.a. ved at integrere den digitale verden i den grundlæggende faglighed på vores uddannelser. Lærepladser og viden om de nyeste trends inden for fagområderne sikres gennem et godt og solidt samarbejde med erhvervslivet.

Teori omsættes til praksis i vores laboratorier og værksteder – og ikke mindst i XHOUSE, som er skolens eksperimentarium for innovation og håndværk. Eleverne udfordres fx ved deltagelse i konkurrencer, ophold i udlandet og på vores eget Talentakademi.

Vi samarbejder på tværs af skolen, ikke kun om driften af uddannelserne, men også om tværgående temaer som fx bæredygtighed. Teamarbejdet er derfor centralt, og vi forventer, at alle er fleksible og dygtige til at prioritere.

Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores elever, er HANSENBERG måske det næste vigtige skridt i din karriere? 

Kulturen på HANSENBERG

Ledige stillinger

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden