Yeslin Kvorning, tjenerelev

DM i Skills 2022

Yeslin Kvorning

tjenerelev

Tjenerelev Yeslin Kvorning er spændt - hun skal deltage i DM i Skills, som holdes i Høng i april 2022

”Det er fedt, at man kan nørde og gå i dybden med tingene. Og jeg har virkelig lagt et stort arbejde i det, fordi jeg har lyst til at gøre det godt. Jeg vil rigtig gerne nå med i finalen”, siger Yeslin Kvorning.

Sidste år vandt 23-årige Yeslin Kvorning fra Vejle den prestigefyldte konkurrence Årets elevteam på HANSENBERG.

Og nu er den talentfulde tjenerelev – der er i lære på Comwell Kolding – klar til endnu en krævende udfordring: DM i Skills 2022 i Høng.

”Det er spændende, og jeg var meget overrasket over at blive spurgt, om jeg ville være med. Men jeg tøvede ikke. Det er fedt, at man kan nørde og gå i dybden med tingene. Og jeg har virkelig lagt et stort arbejde i det, fordi jeg har lyst til at gøre det godt. Jeg vil rigtig gerne nå med i finalen”, fortæller Yeslin, der fredag tager hul på sin indledende runde.

Yeslin fortæller, at hun har haft mange træningsdage på HANSENBERG, og også på lærepladsen har hun fået stor opbakning. Og så har hun trænet, trænet og trænet endnu mere derhjemme:

”Jeg har for eksempel foldet servietter og arbejdet med frugtudskæring. Man skal have det i hænderne og have fart på – samtidig med, at det skal se pænt ud. Jeg er ikke vant til at have en kniv i hånden, for frugtudskæring er ikke en disciplin, man bruger i det daglige arbejde, men det er sådan en ting, man skal have føling med i hånden”.

Efter flere måneders træning ser Yeslin frem til endelig at være med ved DM i Skills:

”På konkurrencedagen glæder jeg mig bare til at være i det. Jeg har dyrket konkurrencegymnastik, så jeg ved, at det bliver fedt, når man har kørt det hele igennem – og forhåbentlig gjort det godt. Jeg glæder mig meget til at mærke den der adrenalinrus”.

”Og så bliver det så fedt at se, hvordan det går alle andre ved DM i Skills – dem, der er så passionerede om deres fag”.

Efter flere måneders træning ser Yeslin frem til endelig at være med ved DM i Skills 2022.

Tirsdag fik Yeslin Kvorning mulighed for at træne nogle af DM i Skills-diciplinerne i HANSENBERGs undervisningsrestaurant – blandt andet flambering.

En af disciplinerne til DM i Skills er frugtudskæring – noget, Yeslin Kvorning har brugt meget tid på at træne.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden