Disse 4 talenter skal til DM i Skills 2017

HANSENBERG sender i år 4 dygtige elever til DM i Skills i Aalborg den 26.-28. januar. En kok, en tjener, en mediegrafiker og en mekaniker

290 unge kæmper om at blive landets bedste inden for deres fag, når Gigantium i Aalborg danner rammen om DM i Skills 2017.

Fra HANSENBERG stiller 4 elever op i konkurrencefagene kok, tjener, mediegrafiker og personvognsmekaniker.

Forberedelserne er i fuld gang for HANSENBERGs deltagere, som i disse uger både træner i fritiden eller på fuld tid på skolen eller i virksomheden.

Mød dem her.

Valdemar Alfred Hesselbjerg

Kok
18 år

Valdemar er i kontrol

18-årige Valdemar Jørgensen fra Vejle er kokkeelev hos Restaurant Børkop Vandmølle. Han er tidligere vinder af kokkekonkurrencen Junior Masterchef på TV3 og har nydt at lave mad, siden han som ganske lille bagte mudderkager i sandkassen.

Menuen til DM i Skills har han selv kreeret ud fra nogle forudbestemte ingredienser.

Træningen foregår i HANSENBERGs restaurant sammen med talenttræner Peter Finnemann Viuff fra HANSENBERG Talentakademi og derhjemme i køkkenet, hvor han elsker at fordybe sig i mad fra den store verden og prøve sig selv af.

Kamilla Clausen

Tjener
22 år

Kamilla kender sin vin

22-årige Kamilla Clausen fra Kolding er tjenerelev på Comwell Kolding. Blandt opgaverne ved DM i Skills er at dufte druer og kendskab til vin, hvilket er en disciplin, Kamilla ser særligt frem til. Hendes store drøm er nemlig at kunne leve af sin store interesse i vin og åbne en vinhandel sammen med sin kæreste.

Op til konkurrencen får hun råd og vejledning af tidligere Skills-vinder Puk Maria Søndergaard Mortensen. Bl.a. i disciplinen at lægge dug på bord, så alle sider er lige lange – kaldet boxing table – som hun ifølge eget udsagn stadig har til gode at mestre.

Chris Borch Lind

Mediegrafiker
20 år

Chris er vant til tidspres

20-årige Chris Borch Lind fra Vejle er for nylig udlært mediegrafiker og har fået job hos reklamebureauet OPENING i Vejle, hvor han også har været i praktik. Han deltog også ved DM i Skills for 2 år siden og er glad for at få muligheden for at repræsentere skolen en sidste gang.

Forventningspresset og de korte deadlines, som opgaverne ved DM i Skills utvivlsomt vil føre med sig, tager han med en nærmest stoisk ro. For som han siger, er det de betingelser, han til daglig arbejder under.

Bo Egeberg Hansen

Mekaniker
23 år

Bo har rutinen

23-årige Bo Egeberg Hansen fra Bjerndrup ved Aabenraa er mekanikerelev hos Tegllund A/S. Sidste år kvalificerede han sig også som regionens bedste til DM i Skills. Han håber derfor, at erfaringen fra dengang giver ham et godt afsæt i konkurrencen, hvor han bl.a. skal udføre serviceeftersyn, fejlsøge og løse undervognsopgaver på bilerne Citroën C1 og VW Touran. Heldigvis for ham er det områder, hvor han føler sig hjemmevant.

Under træningen får han gode fif fra en teknisk rådgiver hos Volkswagen.

Held og lykke den 26.-28. januar i Aalborg!

Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Ved det seneste DM i Skills i 2016, der foregik i Fredericia, besøgte 62.000 mennesker uddannelsesmessen og konkurrencerne i løbet af mesterskabets tre dage, hvilket gør DM i Skills til det største uddannelsesevent i Danmark.

I år sætter arrangementet rekord med 40 konkurrencefag og 16 demonstrationsfag.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden