Vibe vinder DM i Skills

2019

I Arena Næstved kunne Vibe Sonne fra HANSENBERG lade sig hylde som Danmarks bedste mediegrafikerelev. Prisoverrækkelsen stod statsminister Lars Løkke Rasmussen for.

Hun har været på noget af en rutsjetur i de seneste tre dage, men lørdag eftermiddag kunne Vibe Sonne høste frugterne af sit hårde arbejde:

Den 21-årige mediegrafikerelev fra HANSENBERG har nemlig vundet DM i Skills 2019.

 

 

 

"Jeg er i choktilstand. Og helt overlykkelig, fordi jeg hele tiden er så selvkritisk, så jeg havde slet ikke regnet med at vinde", var den umiddelbare reaktion fra Vibe Sonne, der er i lære hos Trademark Textiles A/S i Kolding.

Kæmpe udfordring

Under konkurrencerne - som fandt sted i Arena Næstved - har hun løst en lang række opgaver, der alle er relateret til en ny rutsjebane i BonBon-Land. De i alt syv deltagere i Skills-finalen har blandt andet designet en plakat, en app og en video, der alle fortæller noget om den nye forlystelse.

"Bare det at være blandt de syv bedste mediegrafikerelever i Danmark er en sejr. Det har været stressende at være med, men det har været en god oplevelse at prøve at arbejde i det høje tempo. Det bedste har været at finde ud af, hvor meget man kan nå på kort tid. Det har været en kæmpe udfordring for mig, fordi jeg godt kan lide at nørkle med detaljerne", siger Vibe Sonne.

Under konkurrencerne skulle Vibe Sonne blandt andet designe en flot plakat til BonBon-Land.

Oplev Vibes 2. pitch fra DM i Skills.

Alle er i samme båd

Hun fortæller, at det også har været en rigtig god oplevelse at møde de andre deltagere:

"Det er fedt, at alle mine konkurrenter har været så støttende. Vi har alle været i samme båd".

Den båd anbefaler Vibe Sonne andre mediegrafikerelever at hoppe med på:

"DM i Skills er en helt anden måde at arbejde på, men det er godt at prøve noget nyt. Jeg har fundet ud af, at jeg faktisk kan nå at lave et logo på to timer - og en app på en time. Det er virkelig et boost for selvtilliden".

Vibe Sonne fra HANSENBERG er Danmarks bedste mediegrafikerelev.

Sindssyg skarp

På HANSENBERG har Vibe trænet ad flere omgange op til DM i Skills. Blandt andre sammen med faglærer Jørn A. Hansen, som har masser af ros til sin elev:

"Vibe kan eksekvere. Stiller man hende en opgave - visuelt, designmæssigt og kommunikationsmæssigt - vil hun kunne analysere sig frem til en målgruppe, og så kan hun ramme helt præcist. Det gør hun vel at mærke helt ubekymret og overordentlig rutineret. Hun har nogle medfødte kompetencer inden for det visuelle, og hun er en originalitet med sin egen tone. Hun er sindssyg skarp til at designe".

Vibe Sonne er efter planen færdigudlært i maj 2020.

En flot statuette er det fysiske bevis på DM i Skills-titlen.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden