Veterinærsygeplejerske

Anne Foged Pedersen

Medaljemodtager

Veterinærsygeplejerske Anne Foged Pedersen

Veterinærsygeplejerske Anne Foged Pedersen fra Kolding er oprindelig uddannet biolog og har arbejdet som miljøsagsbehandler.

Men drømmen om at arbejde med dyr havde bidt sig fast, og hun gik derfor i gang med at uddanne sig til veterinærsygeplejerske på HANSENBERG.

”Jeg er simpelthen så glad for, at jeg skiftede karriere, og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Faget er så alsidigt, og det er bare super udfordrende og spændende. Man er involveret i alt muligt – operationer, udredninger, laboratoriearbejde og så videre. Man føler, man har gjort en forskel for de dyr, man har haft i hænderne i løbet af dagen”, fortæller Anne.

Under sin uddannelse har hun haft elevpladser tre steder. Hun startede i Norge, fandt så en elevplads i Danmark – og tog herefter sin restpraktik i Dyrlægehuset Kolding, fordi hun fik fast ansættelse.

”Min plads i Norge var helt fantastisk. Men når man er ”gammel dame”, kan det være træls at være langt fra alt og alle, så jeg ville gerne hjem. På min anden elevplads var de fagligt super dygtige, og endelig er Dyrlægehuset Kolding en fantastisk arbejdsplads med virkelig kompetente og skønne kolleger, så jeg har været meget heldig”, forklarer hun og tilføjer:

”På lærepladserne har de gerne villet lære fra sig, og på HANSENBERG har lærerne været både dygtige og engagerede. Hvis man vil, kan man virkelig lære meget under sin uddannelse”.

Anne blev færdiguddannet veterinærsygeplejerske i januar i år.

"Faget er så alsidigt, og det er bare super udfordrende og spændende. Man er involveret i alt muligt – operationer, udredninger, laboratoriearbejde og så videre" siger Anne

Anne Foged Pedersen

  • Veterinærsygeplejerske 
  • Læreplads: Dyrlægehuset Kolding
  • Alder: 37 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden