Uddannelsesmesse er en øjenåbner

En lang række uddannelsesinstitutioner og virksomheder rykkede ind på HANSENBERG, da Kolding Kommune holdt Uddannelses- og fritidsjobmesse på skolen.

Bus efter bus parkerede forleden på HANSENBERGs adresse på Vranderupvej.

I hold ankom knap et par tusinde gæster fra 8.-9. klasser i Kolding Kommune samt fra Jobcenter Kolding nemlig til Uddannelses- og fritidsjobmesse.

Det var Kolding Kommune, der arrangerede messen, og man havde valgt, at den skulle foregå på HANSENBERG.

”Vi har et godt og tæt samarbejde med HANSENBERG – og det skal vi også have, for det er en stor uddannelsesinstitution i Kolding. Og stedet her i Vranderup er helt unikt, for her er plads og enormt gode lokaler og faciliteter til sådan en messe”, fortalte formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Kolding Kommune Poul Erik Jensen.

 

”Messen er en øjenåbner for mange af dem. Gymnasiet er en af mulighederne, men der også mange andre. Og eksempelvis er den gymnasiale uddannelse på HANSENBERG skruet sammen på en anderledes måde, som giver andre muligheder. Der står HANSENBERG stærkt” – formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Kolding Kommune Poul Erik Jensen.

Står stærkt

Formanden pegede på, at Uddannelses- og fritidsmessen giver deltagerne indblik i de mange spændende fag og karriereveje:

”Messen er en øjenåbner for mange af dem. Gymnasiet er en af mulighederne, men der også mange andre. Og eksempelvis er den gymnasiale uddannelse på HANSENBERG skruet sammen på en anderledes måde, som giver andre muligheder. Der står HANSENBERG stærkt”.

Brænder for faget

Ved messen – hvor en lang række uddannelsesinstitutioner og virksomheder havde stande – kunne deltagerne få ny viden om både job og uddannelse:

”De kommer helt tæt på de forskellige fag frem for at læse om dem på en hjemmeside. De møder nogle mennesker, der brænder for deres fag – og det bliver herligt konkret. Det betyder meget”, fortalte Kevin Japsen fra sidelinjen.

Han er klasselærer for en 9. klasse på Lyshøj Nord.

”Eleverne virker meget interesserede, og de vil gerne prøve det hele af og have det mellem fingrene. De er rundt og spørge, og de undersøger tingene”, tilføjede Kevin Japsen.

Hvis du er interesseret i at undersøge tingene på HANSENBERG, er du meget velkommen til at deltage ved vores Åbent Hus lørdag den 25. januar 2020.

 

 

”De kommer helt tæt på de forskellige fag frem for at læse om dem på en hjemmeside. De møder nogle mennesker, der brænder for deres fag – og det bliver herligt konkret. Det betyder meget” – Kevin Japsen, klasselærer i 9. klasse på Lyshøj Nord.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden