Tjenerelev tager tredjepladsen ved DM i Skills 2020

Bordopdækning, flambering og grønlandsk kaffe.

Det var blot nogle af de opgaver, som tjenerelev på HANSENBERG Marc Thejl Hansen blev stillet overfor i lørdagens finale ved DM i Skills i Bella Center Copenhagen.

Og Marc Thejl Hansen fra Varde gjorde det godt. Meget godt. For det blev nemlig til en flot tredjeplads.

”Målsætningen var at komme i top tre, og det gjorde jeg. Overordnet set gik det rigtig godt i dag, og de andre var bare pisseskarpe. Så jeg er stolt af min placering”, siger Marc Thejl Hansen, der slet ikke er færdig med konkurrencer.

Marc Thejl Hansen fik en velfortjent tredjeplads ved DM i Skills 2020.

Nu skal Marc forberede sig til EuroSkills

For Marc Thejl Hansen er med i det benhårde udskillelsesløb til EuroSkills, der senere på året finder sted i Graz i Østrig. Den 31. marts deltager han i kampen om endelig udtagelse til den prestigefyldte konkurrence.

Marc Thejl Hansen er i lære på Restaurant Høfde4 i Blåvand. Her hedder chefen Kenneth Ladegaard Vejers, og han var med på sidelinjen – både i indledende runde og i finalen.

”Jeg er utrolig stolt over, at al den energi og koncentration, som Marc har lagt i det, har båret frugt. Han har igen vist, at han hører til blandt de bedste, og det kan han være stolt over. Nu skal vi hjem og fokusere på de discipliner, der er med ved EuroSkills. Der er nogle knapper, vi kan skrue på i forhold til præsentationerne, og vi er meget fortrøstningsfulde”, siger Kenneth Ladegaard Vejers.

DM i Skills 2020 tjener Marc Høfte4

Marcs chef Kenneth Ladegaard Vejers fra Høfde4 er stolt.

Særlig pris

På sidelinjen stod også en glad faglærer fra HANSENBERG, Hanne Mikkelsen, som var holdleder for Marc Thejl Hansen – og for kokkeelev Sif Østergård Buhl samt tjenereleverne Ditte Marie Helledi Ulrich og Martin Laursen, som også deltog ved DM i Skills.

”Trods hård konkurrence har vi nået vores målsætning, som var at have en elev med i top tre. Det var et virkelig stærkt felt med mange dygtige deltagere. Jeg er meget tilfreds. Og jeg er glad for, at de tre deltagere, der ikke gik videre til finalerne, også har haft en rigtig god oplevelse – og synes, de har lært en masse”, siger Hanne Mikkelsen.  

Ud over den flotte tredjeplads fik Marc Thejl Hansen også en helt særlig pris: ”Personlig fremtoning og serveringshygiejne”.

 

Har du lyst til at høre mere om både kokke- og tjenerfaget, er du meget velkommen til at kigge forbi, når HANSENBERG lørdag den 25. januar holder Åbent Hus.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden