Tjener

André Lindberg Larsen

Medaljemodtager 

Tjener André Lindberg Larsen

Egentlig var en karriere som tjener ikke på menuen for André Lindberg Larsen. Men da han studerede til noget helt andet, havde han et fritidsjob som tjener.

”Jeg kom til at arbejde med salg og marketing, men det var slet ikke det samme. Tjenerfaget var bare sjovere, så det gav god mening at dedikere sig helt i branchen. Jeg tog derfor uddannelsen til tjener, og det har været den helt rigtige beslutning. Det har givet alt mening i verden for mig at gøre det”, siger André og tilføjer:

”Selvfølgelig er det noget af en beslutning, man skal tage, når man overvejer at omlægge sit liv. Men det var noget, jeg havde tænkt over et stykke tid, og så faldt det hele bare på plads – og det var et nemt valg alligevel”.

”Og lærerne på HANSENBERG har været helt utrolig støttende, og de har altid været nemme at komme i kontakt med”.

I dag arbejder André – der fik sølv til sin svendeprøve – på Henne Kirkeby Kro, der har to fornemme Michelin-stjerner. Her var han også i lære, og stedet har stor betydning for ham:

”Man tør gøre tingene på sin egen måde derude og være ambitiøs, hvilket er fedt. Man lærer at gøre tingene rigtigt. Der bliver stillet krav til en på en god måde. De vil gerne se, at folk rykker sig – og det er positivt, at nogen gerne vil skubbe en i den rigtige retning, når man også gerne selv vil flytte sig”.

André er da heller i ikke i tvivl om, hvad der for ham er det bedste ved tjenerfaget:

”Det er, at man kan være med til at give folk nogle gode oplevelser og en uforglemmelig aften”.

I dag arbejder André – der fik sølv til sin svendeprøve – på Henne Kirkeby Kro, der har to fornemme Michelin-stjerner. Her var han også i lære, og stedet har stor betydning for ham.

André Lindberg Larsen

  • Tjener
  • Læreplads: Henne Kirkeby Kro, Henne
  • Alder: 31 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden