Tillykke til årets studenter

EUX- og HTX-studenter 2021

For kort tid siden var HANSENBERGs helt nye hal stedet, hvor vores gymnasieelever var til skriftlig eksamen.

 

Men torsdag lagde hallen gulv til EUX- og HTX-studenternes dimission – og et par timer med sjove og rørende taler. Og naturligvis uddeling af velfortjente eksamensbeviser

Tillykke til årets studenter 2021

 

Stort og velfortjent tillykke til alle vores nye studenter :)

”I skal alle sammen have et stort tillykke, for I har lagt den helt store indsats i det. Det er et privilegium at stå her, for vi er stolte af jer. Når jeg kigger på jer, ser jeg nogle unge og ambitiøse mennesker”, sagde rektor ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium Carsten Schmidt blandt andet.

Også lektor Kim Ulrich havde flotte ord med på scenen til dagens hovedpersoner, hvis uddannelsesforløb i en lang periode har været præget af COVID-19-situationen:

”I blev mestre i omstillingsparathed, for der kom hele tiden nye og forskellige retningslinjer. Men I var gode til at løfte i flok – godt gået”!

”Kære studenter. Lad være med at lade et tal på et stykke papir definere jer, for I er meget mere værd”, tilføjede han.

Formanden for festudvalget, Niels Graversgaard Pedersen, var også på scenen – og han blev mødt med stående bifald efter en tale, hvor han kom ind på rejsen fra at være ung og nervøs på første skoledag til at stå som student på HANSENBERG Tekniske Gymnasium:

”Vi er blomstret op som individer. Vi er alle sammen vokset i sjælen. Der skal lyde en stor tak til skolens lærere – og alle dem, der også har været med til at hjælpe os på vej. Tak til alle forældre – og til bistroen for pølsehorn og tarteletter”.

Ud over eksamensbeviser blev der desuden uddelt hæder til Festudvalget, til elever med det laveste fravær, det højeste snit – samt til elever, der har leveret en særlig indsats i forbindelse med Uddannelsesaften og brobygning.

HTX-PIGER TRÆDER KARAKTERSPEEDEREN I BUND

Ud af de 10 højeste gennemsnit ved årets HTX-studentereksamener står der en pige bag de otte, for med et gennemsnit på 12,3 kommer Melissa Hesselvig ud med årets bedste snit:

”Vi er nogle målrettede, åbne og sociale piger, og der er ikke kliker. Alle står sammen, og på den måde bliver niveauet også holdt oppe. Vi er en ekstraordinær årgang med mange – og dedikerede – piger. Og sådan bliver det også på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i fremtiden”, siger Melissa.

Heller ikke Niels Graversgaard Pedersen har ladet sig begrænse. Han kom ud med højeste snit blandt drengene – 11,4 ...

MICHEL HAR ÅRETS HØJESTE GENNEMSNIT PÅ EUX

EUX-tømrerelev Michel Guldberg Frydendall måtte under torsdagens dimission på HANSENBERG Tekniske Gymnasium på scenen mere end én gang.

Først for at få sit velfortjente eksamensbevis. Dernæst for at blive hyldet. For han er den EUX-student, der i år er kommet ud med det højeste gennemsnit: 10,2.

”Jeg har fulgt undervisningen, og jeg har brugt meget energi på det. 10,2 er jo ikke et unikt snit – på HTX kom Melissa Hesselvig ud med et på 12,3 – men jeg er rigtig stolt. Nu må vi se, om jeg kan følge op på det til svendeprøven”, siger Michel.

For EUX-studenten, der er i lære hos Gejst Byg i Kolding, skal nemlig til svendeprøve i HANSENBERGs tømrerværksteder til oktober.

Inden han begyndte på sin uddannelse, var Michel i tvivl om, hvorvidt han skulle vælge HTX eller EUX. Men i dag er han ikke i tvivl om, at han i sin tid tog det helt rigtige valg for ham:

”Jeg har fået så meget ud af at tage en erhvervsuddannelse”.

Da Michel startede på sin EUX-uddannelsen, gik han med overvejelser om at læse videre til ingeniør:

”Det ender det måske også med, men der er også andre muligheder – for eksempel at starte som selvstændig inden for byggeri. Men jeg skal helt klart først arbejde som tømrer. Der skal være et erfaringsgrundlag at bygge på”, fastslår Michel.

Stort tillykke til Michel med det flotte gennemsnit – og ikke mindst med den smukke studenterhue, som hans mor har hæklet til ham.

 

Her kan du se mere om, hvad en EUX indebærer:

Ved dimissionen på HANSENBERG Tekniske Gymnasium blev Michel Guldberg Frydendall hyldet for sit gennemsnit sammen med HTX-studenterne Melissa Hesselvig og Niels Graversgaard Pedersen.

 

 

Michel Guldberg Frydendall har årets højeste gennemsnit blandt EUX-studenterne.

Fornemt håndværk fra Michels mor, der har hæklet sønnens flotte studenterhue.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden