Teknisk student

Oliver Müller Smedt

Medaljemodtager

teknisk student Oliver Müller Smedt

For Oliver Müller Smedt er planen lagt for de næste tre år.

Han er nemlig på vej til England, hvor han skal studere fysik på The University of Manchester.

”Jeg tager hele bacheloren derovre. Jeg vil gerne prøve noget specielt, og jeg er nok blevet inspireret af min storebror, der har studeret i udlandet”, fortæller Oliver, der nu også har oplevet det at modtage HANSENBERG-medaljen.

”Der er nogen, der har set, at jeg har stræbt i hvert eneste fag. Det er dejligt at få den anerkendelse. Min strategi har været at tage al den feedback, som lærerne giver. Og så altid forsøge at hive et 7-tal op til et 10-tal – og så videre”.

At valget i sin tid faldt på HANSENBERG Tekniske Gymnasium kom helt naturligt for Oliver, hvis brødre også har gået på det samme gymnasium:

”Jeg tror, det lå til familien. Der var langt mere fokus på det, jeg gerne ville – det naturfaglige – end der er på et alment gymnasium. Jeg startede ud med at være lidt socialt akavet, men det ændrede sig i gymnasiet. Jeg fik nogle gode venner, og så havde jeg nogle virkelig gode lærere. Jeg var vild med læringsmiljøet – det var fantastisk”. 

Nu glæder Oliver sig til nye læringsmiljøer i Manchester, selv om coronasituationen har betydet, at nogle planlagte rejser til diverse universiteter måtte pakkes væk igen.

”Jeg havde også søgt en masse andre steder hen, og tidligere på året skulle jeg egentlig have været rundt og besøge universiteterne, men det kunne jeg ikke. Min bror rådede mig til at undersøge institutter på de forskellige universiteter, og blandt dem er Manchester det, der har mest fokus på astrofysik, som jeg er interesseret i. På sigt vil jeg gerne ind på noget forskning, men ingeniørvejen kunne også være hyggelig”.

Oliver : "Jeg var vild med læringsmiljøet – det var fantastisk"

Oliver Müller Smedt

  • Teknisk student
  • 21 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden