Teknisk student

Alexander Vinding Nørup

Medaljemodtager 

Teknisk student Alexander Vinding Nørup

Siden Alexander Vinding Nørup i juni 2019 blev student fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium, har han blandt andet arbejdet i Fakta – og så tog han i december sidste år til Østrig for at tage en skilæreruddannelse.

”Det var mega fedt, og det gik rigtig fint og jeg bestod. Bagefter fik jeg et job som skiinstruktør på en skiskole i St. Johann i Østrig. Der var jeg, ind til jeg blev kaldt hjem på grund af coronasituationen”.

Nu er Alexander startet på uddannelsen til softwareingeniør på SDU i Odense, hvor han også er flyttet til. Den uddannelse har han haft blikket rettet mod, siden han startede på HANSENBERG Tekniske Gymnasium, og han kan se tilbage på tre gode gymnasieår, hvor han også i to år sad som elevrådsformand.

”Gymnasiet har haft mega stor betydning for mig både fagligt og socialt. Noget af det fedeste har været gymnasiets størrelse. Folk blev samlet på tværs af årgange, og det talte helt vildt meget til mig. Og så var fagene bare fede. Det er fag, der kan noget i den virkelige verden, så jeg er bare rigtig, rigtig glad for mit gymnasievalg”.

Som nævnt involverede Alexander sig også i elevrådsarbejdet – og han var også elevambassadør på gymnasiets officielle Facebook-side – samtidig med, at han klarede sig flot fagligt.

”Hvis noget interesserer mig, kan jeg også prioritere mig ud af de fleste ting. Er der noget, jeg er glad for – som for eksempel politik – lægger jeg gerne tiden i det. Det har altid været vigtigt for mig at gøre mit bedste, og derfor er der også ting, jeg har sagt nej tak til, fordi jeg skulle have tid til noget andet”, fortæller Alexander, der blev meget overrasket, da han fik at vide, at han var en af modtagerne af dette års HANSENBERG-medalje:

”Det gjorde mig vildt glad. Og meget, meget overrasket. Det betyder rigtig meget at få værdsat sit arbejde – og for det, man har gjort for skolen”.

Nu er Alexander startet på uddannelsen til softwareingeniør på SDU i Odense.

Alexander Vinding Nørup

  • Teknisk student
  • 20 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden