Teknisk designer

Kristoffer Jensen Thesbjerg Koch

Medaljemodtager 

Teknisk designer Kristoffer Jensen Thesbjerg Koch

Under medaljeceremonien på Koldinghus rejste en af modtagerne, teknisk designer Kristoffer Jensen Thesbjerg Koch, sig op.

Han ville gerne benytte lejligheden til at takke sin kone, sin familie og Danfoss – hvor han var i lære – for støtte og opbakning under uddannelsen.

”En speciel stor tak skal HANSENBERG have, for I har gjort mig til den, jeg er i dag. Jeg kan træffe selvstændige beslutninger, og det kan jeg kun takke skolen for”, sagde Kristoffer blandt andet.

Når han her bagefter skal forklare, hvad uddannelsesvalget har betydet for ham, falder ordene nemt:

”Et par venner fortalte mig om faget, og det der med det tekniske – og at kunne konstruere i 3D på computeren – lød rigtig, rigtig fedt. Det var simpelthen gennem mine venner, at jeg fik interessen for noget, der har ændret mit liv”.

”For uddannelsen har ændret mit liv og mig personligt. Det hele er vendt 360 grader. Jeg er gået fra at være ”ung og dum” til at kunne analysere, arbejde selvstændigt og stå med ansvaret for at træffe de rigtige valg – både på jobbet og privat. Jeg får ofte at vide af familien, at jeg har ændret mig i positiv retning”.

Kristoffer var ellers tæt på at være udlært elektriker fra en anden erhvervsskole, da han sprang fra.

”Jeg spurgte mig selv, om jeg kunne se mig som elektriker om 10 år, og det kunne jeg ærlig talt ikke. Så i sommeren 2017 startede jeg i stedet som teknisk designerelev på HANSENBERG. Det bedste ved faget er den faglige viden. Man stopper aldrig med at få ny viden og erfaring, fordi man hele tiden er i kontakt med andre faggrupper, som man lærer noget af”, fortæller han.

Kristoffer fremhæver også den store betydning, Danfoss har haft for ham:

”Danfoss har haft kæmpe indflydelse på mine resultater. Tidligere havde jeg eksamensangst, og den sorte klap gik altid ned. Det blev min mester klar over, og herefter arbejdede vi med det. Jeg skulle forberede oplæg og fremlægge dem til en lille gruppe, der stille og roligt voksede. Til sidst holdt jeg fremlæggelse for over 500 mennesker med meget mere erfaring, end jeg selv havde. Så Danfoss har ikke kun været der for min faglige uddannelse, men også for min personlige udvikling”.

Kristoffer: "Uddannelsen har ændret mit liv og mig personligt. Det hele er vendt 360 grader. Jeg er gået fra at være ”ung og dum” til at kunne analysere, arbejde selvstændigt og stå med ansvaret for at træffe de rigtige valg".

Kristoffer Jensen Thesbjerg Koch

  • Teknisk designer 
  • Læreplads: Danfoss A/S, Kolding
  • Alder: 24 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden