Tandklinikassistent

Janni Granly Schmidt Petersen

Medaljemodtager 

Tandklinikassistent Janni Granly Schmidt Petersen

”Det var en meget, meget stor beslutning. Men det er den bedste beslutning, jeg har taget, og det er bare fantastisk”.

Ordene er tandklinikassistent Janni Granly Schmidt Petersens. Hun er en af årets modtagere af HANSENBERG-medaljen – og beslutningen, hun henviser til, omhandler et markant karriereskifte.

Efter i 12 år at have arbejdet i butik – heraf ni år som butikschef – valgte Janni nemlig at springe fra chefjobbet og direkte ind på tandklinikassistentuddannelsen på HANSENBERG.

”Jeg har altid haft en drøm om at arbejde inden for det her fag, men et sabbatår efter gymnasiet blev til mange”, forklarer hun.

Men i slutningen af marts kom titlen som uddannet tandklinikassistent endelig i hus, og Janni har selv et bud på, hvordan det kan være, at hun klarede sig så godt:

”Det betyder noget, at man har en del erhvervserfaring på bagen. Og når man er lidt ældre, går man 100 procent ind i det, for man har taget et bevidst valg. Man har fundet ud af, hvad man vil”. 

”Og så har underviserne på HANSENBERG været fantastiske. Jeg har aldrig oplevet et så engageret lærerteam. Min læreplads har også haft stor indflydelse på mine resultater. Jeg har sparret meget med dem – og været ’dum i arbejde’, som man siger. Der har været god plads til at udvikle sig”, fortæller Janni, som fortsat arbejder hos Tandlægerne Middelfart. 

Alligevel kom det bag på koldingenseren, da hun fandt ud af, at hun er en af modtagerne af HANSENBERG-medaljen.

”Det var lidt af et chok. Jeg troede, der var var sket en fejl. Men min chef fik også en invitation i e-Boks, så den var god nok”.

Efter sit karriereskifte er Janni slet ikke i tvivl om, hvad der er det bedste ved hendes fag:

”Jeg kan bare godt lide den forskelligartede kontakt med patienterne. De skal håndteres på hver deres måde. Nogle har tandlægeskræk, mens andre er fuldstændig ligeglade”.

”Det betyder noget, at man har en del erhvervserfaring på bagen. Og når man er lidt ældre, går man 100 procent ind i det, for man har taget et bevidst valg. Man har fundet ud af, hvad man vil” siger Janni.

Janni Granly Schmidt Petersen

  • Tandklinikassistent
  • Læreplads: Tandlægerne Middelfart
  • Alder: 33 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden