Talentfulde elever kæmper om prestigefyldte priser

Årets elevteam 2019

De har valgt at gribe muligheden for at lære en masse på en anderledes måde, og på tirsdag dyster 40 tjener- og kokkeelever om at blive Årets elevteam på HANSENBERG

De har været i skarp træning – og konkurrence – i et par måneder, og nu nærmer finalen sig.

Tirsdag den 25. juni dyster i alt 40 elever nemlig om at blive skolens bedste tjener- og kokkeelever ved La grande finale i Årets elevteam.

Ti kokkehold og ti tjenerhold er nået helt til finalen, og der er ingen ”kære mor” ved kødgryderne eller ved bordene, hvor de indbudte gæster bliver forkælet.

For et kyndigt dommerpanel følger deltagerne tæt. Det er blandt andre kokkekoryfæ og forhenværende kongelig hofkok Jens Peter Kolbeck samt Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, som skal bedømme kokkeelevernes flotte retter.

Tjenereleverne bliver bedømt af et lige så imponerende dommerpanel – deriblandt Heine Egelund, som tidligere er kåret til Årets Tjener i Danmark, samt tidligere WorldSkills-deltager Puk Engebæk Overgaard.

Årets elevteam for kokke- og tjenerelever finder sted hvert andet år. Billederne herover er fra finalen for to år siden.

Intensiv træning

Ved La grande finale bliver kokketeams ved lodtrækning sammensat med tjenerteams – og sammen skal de fire dygtige elever få det hele til at spille før og efter gæsternes ankomst.  

Alle deltagere i Årets elevteam har seks mandage siden slutningen af april mødtes på HANSENBERG, hvor årets temaer er blevet præsenteret for dem.

Kompetente gæstelærere og faglærere har undervist og inspireret deltagerne i konkurrencedisciplinerne – eksempelvis molekylærgastronomi og mixologi. Derudover har deltagerne trænet på arbejdspladserne og i fritiden.

Ved at deltage i Årets elevteam får eleverne således chancen for at fordybe sig og lære mere på en anderledes måde.

Der er flotte præmier i spil for talenterne i finalen, hvor en førsteplads udløser et rejsegavekort til en studietur i udlandet.

FINALEPROGRAMMET TIRSDAG DEN 25. JUNI

13.00 Tjenereleverne må begynde at dække op.

13.30 Kokkeeleverne bliver sat i gang med fem minutters interval.

16.00 Gæsterne får velkomstdrink.

16.30 Tjenereleverne byder til bords og serverer kokkeelevernes menu.

20.00 Dommerpanelet voterer.

20.15 Der serveres Cremant.

21.00 Kåring af Årets elevteam og overrækkelse af præmier til kokke- og tjenerelever.

22.00 Tak for i dag.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden