Så blev det endelig Jeppes og Yeslins tur til at dyste

- inden for kokke- og tjenerfaget

Så blev det endelig Jeppes og Yeslins tur til at dyste ved DM i skills

Jeppe har konkurrence på menuen

Torsdag kunne Jeppe Møller Bjerrisgaard se med fra sidelinjen, da de første fem kokkeelever var igennem indledende runde i DM i Skills for kokkeelever i Høng.

Fredag var det så endelig den 18-årige kokkeelev fra HANSENBERG, som i indledende runde holdt gryderne i kog.

Jeppe – der er i lære på Bror Ditlev i Kolding – skulle have sin forret klar klokken 14.15. Hovedretten skulle være på tallerkenerne klokken 15, mens desserten skulle køre klokken 16.

Forretten var en nyfortolkning af rødspætter Florentine, mens hovedelementerne i hovedretten var svinekæber, kalvebrisler samt Unika Gammelknas. I desserten skulle der indgå vandbakkelse.

”Jeg har trænet ved at lave det mad, jeg skal lave til DM i Skills. Både på HANSENBERG, hos Bror Ditlev – hvor de har nydt godt af noget god personalemad – og derhjemme. Jeg tror, at familien er ved at blive træt af vandbakkelser”, forklarede Jeppe forud for DM-starten.

På HANSENBERG har Jeppe valgt at tage uddannelsen til kok med EUX.

Jeppe fik sendt alle retter af sted

Klokken 16 kunne kokkeelev Jeppe Møller Bjerrisgaard fra HANSENBERG sænke skuldrene – sidste ret var serveret for de ventende gæster ved DM i Skills i Høng.

Han havde været i gang i køkkenet siden klokken 9.

 

Tredje tjenerelev er i konkurrence

Fredag blev det endelig konkurrencedag for tjenerelev Yeslin Kvorning fra HANSENBERG, som kom godt i gang med indledende runde ved DM i Skills for tjenerelever.

Yeslin – der er i lære hos Comwell Kolding – har blandt andet opdækket to borde, skåret frugt ud, lavet rejecocktail og flamberet to perfekte peberbøffer. Efterfølgende har hun mixet nogle virkelig flotte drinks, dekanteret rødvin og serviceret sine gæster. Programmet har fulgt det samme som for gårsdagens tjenerelever.

Først sent fredag eftermiddag ved vi, hvem der går videre til lørdagens finale. HANSENBERG har tre talentfulde tjenerelever med i opløbet om de eftertragtede finalepladser.

 

Læs mere om skolens 6 deltagere og deres store indsats ved DM i Skills 2022:


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden