Ny uddannelse skal sikre de gode oplevelser

Nu får turismeerhvervene endelig deres egen erhvervsuddannelse.

Kom til Åbent Hus den 26. januar > uddannelsesstart august

Læs mere om Åbent Hus

Der er godt nyt til virksomheder, som har brug for dygtige medarbejdere, der kan skabe fantastiske oplevelser med gæsten i centrum, for vi har udviklet en helt ny erhvervsfaglig uddannelse inden for turisme og oplevelser

Vi udbyder nu en ny uddannelse - nemlig uddannelsen til oplevelsesvært. Uddannelsen er målrettet turismevirksomheder, overnatningssteder, campingpladser, kroer og hoteller - ja, i det hele taget virksomheder, hvor skabelse af oplevelser er en væsentlig del af forretningen.

Baggrunden for at udvikle en ny uddannelse er, at undersøgelser viser, at gæster - både nu og i fremtiden - efterspørger og forventer et stort udbud af mange små aktiviteter under deres ophold.

"På samme tid er der en tendens til, at overnatning, oplevelser og shopping smelter sammen til nye pakkeoplevelser. Vi forventer derfor, at de nye elever vil finde ansættelse i mange forskellige typer virksomheder, der alle kan styrke deres forretningsgrundlag ved at tænke i netværk og innovation", siger skolechef ved Organia Niels Peter Hansen.

Undersøgelser viser også, at der er et stort potentiale for meromsætning, hvis der kan fokuseres yderligere på kvalitet, innovation og fornyelse.

GÆSTEN I CENTRUM

Uddannelsen henvender sig især til fremtidige elever, der interesserer sig for natur og fritid - og som drømmer om at få en erhvervsfaglig uddannelse inden for netop turisme, oplevelser og godt værtsskab.

Med udgangspunkt i en grundig forståelse af naturens plante- og dyreliv lærer eleverne at udvikle og gennemføre et bredt udvalg af oplevelser og aktiviteter for gæster og turister. Kort sagt lærer eleverne at skabe fantastiske oplevelser med gæsten i centrum.

"Med uddannelsen får eleverne en unik kombination af oplevelser, globalt udsyn og store muligheder for personlig udvikling og karriereplanlægning. Vi forventer, at der blandt eleverne er fremtidige iværksættere og ejere af for eksempel campingpladser", forklarer Niels Peter Hansen og tilføjer:

"Allerede i elevtiden vil de stifte bekendtskab med grundlæggende ledelsesfunktioner, og der vil blive mulighed for udstationering hos andre turistvirksomheder over hele verden."

 

PERFEKT RAMME

 vores afdeling på Vranderupvej lige uden for Kolding er rammerne for en uddannelse, der tager udgangspunkt i oplevelser med naturen, helt perfekte. Her er der eksempelvis dyrepark, landbrug og hestestald.

Uddannelsen er udviklet af HANSENBERG efter tæt dialog med blandt andre Dansk Kyst- og Naturturisme og DK-CAMP.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen.

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden