Mikkel Larsen, vvs-lærling

DM i Skills 2022

Mikkel Larsen

VVS-lærling

VVS-energispecialistelev Mikkel Larsen glæder sig til at dyste ved DM i Skills 2022

”I forhold til den opgave, vi allerede har fået, bliver der lavet cirka 30 procent om på førstedagen i Høng, så vi ikke kan forberede det hele hjemmefra. Det er ikke obligatorisk, at man kan komme ind på sin skole for at træne, men det kan man på HANSENBERG, der har sørget for at skaffe de helt rigtige materialer, så jeg kan træne optimalt”, siger Mikkel Larsen.

Han har i de seneste dage været i intensiv træning i HANSENBERGs værksteder, og VVS-lærling Mikkel Larsen fra Sommersted – der er i lære hos CVE Teknik i Christiansfeld – ser meget frem til konkurrencen i Høng.

For forberedelserne til DM i Skills har haft en central plads hos Mikkel lige siden, han tilbage i oktober sikrede sig førstepladsen – og dermed DM-billetten – ved de regionale mesterskaber i VVS:

”Det bliver spændende, og jeg har næsten lyst til at sige, at jeg glæder mig til at få det overstået, for det fylder meget i hovedet. Men jeg ser meget frem til oplevelsen, og det bliver fedt”.

Opgaven til DM i Skills indebærer en fjernvarmeinstallation, hvor Mikkel og de øvrige deltagere blandt andet skal sørge for vand, varme – inklusive gulvvarme – bruser og håndvask.

Og det er naturligvis netop det, som Mikkel har trænet i på HANSENBERG op til konkurrencen:

”I forhold til den opgave, vi allerede har fået, bliver der lavet cirka 30 procent om på førstedagen i Høng, så vi ikke kan forberede det hele hjemmefra. Det er ikke obligatorisk, at man kan komme ind på sin skole for at træne, men det kan man på HANSENBERG, der har sørget for at skaffe de helt rigtige materialer, så jeg kan træne optimalt”.

”Det giver ro, for hvis der er nogle ting ved opgaven, der kan give komplikationer, kan jeg være opmærksom på det hjemmefra, så jeg ikke står og stresser over det under DM. Jeg er godt forberedt, når jeg tager til Høng”, forklarer den 20-årige VVS-energispecialistlærling.

Under træningen har Mikkel sparret med VVS-energispecialistlærling Jens Andersen fra HANSENBERG. Ved regionsmesterskaberne blev Jens – der er i lære hos Krenk VVS i Kolding – nummer to, hvilket betyder, at han formelt er reserve til DM i Skills.

”Ved at deltage i træningen får jeg også del i oplevelsen, men jeg er her for at hjælpe Mikkel. Derudover giver det noget ekstra i forhold til svendeprøven, hvor man kan komme ud for noget af det samme”, siger Jens.

”Det er rart, at Jens er her. Vi har det sjovt sammen, og det er helt bestemt bedre at have fire øjne fremfor to på opgaven”, pointerer Mikkel.

Mikkel skal i konkurrence både torsdag, fredag og lørdag i Høng.

Jens Andersen er reserve til DM i Skills, og han og Mikkel Larsen har trænet sammen på HANSENBERG.

I HANSENBERGs VVS-værksteder har Mikkel Larsen arbejdet på at løse opgaven, som han i store træk kommer til at stå med til DM i Skills.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden