Malte er ambassadør for branchen

DM i Skills 16.-18. januar 2020

MALTE ER AMBASSADØR FOR BRANCHEN

Siden torsdag har seks elever fra HANSENBERG deltaget i DM i Skills 2020 i Bella Center Copenhagen.

Men i messehallerne – og uden for konkurrencerne – finder vi også tjenerelev Malte Strunge, som er godt i gang med sin uddannelse til tjener på HANSENBERG og Hotel Koldingfjord.

Malte er nemlig ambassadør for branchen i et tiltag, som HORESTA og 3F er gået sammen om for at udbrede kendskabet til fagene gastronom, tjener, receptionist samt smørrebrød og catering. Derfor har han under hele DM i Skills stået klar til at svare på spørgsmål fra de besøgende.

”Ambassadører fra hele landet er samlet her ved DM i Skills. Når man brænder for sit fag, er det godt at få mulighed for at fortælle om det. Jeg håber, at de unge kan se, at der er så meget andet i tjenerfaget end at rende med tallerkener”, siger Malte.

Han fortæller, at han har fået ambassadørtjansen, fordi hans direktør indstillede ham – og så blev han udvalgt af HORESTA og 3F til at sprede de gode budskaber – og være et godt forbillede for unge, der overvejer en karriere i branchen.

”De unge skal kunne spejle sig i os. Her ved DM i Skills har vi fået mange spørgsmål om, hvorvidt det er et hårdt fag, hvordan uddannelsen er opbygget, og hvilke muligheder der efterfølgende er. Det har været sjovt og fedt at møde de unge mennesker”, siger Malte.  

Selv er Malte til november udlært tjener.

Vil du høre mere om dine mange muligheder inden for kokke- og tjenerfagene, kan du høre mere om begge uddannelser – og mange andre – når HANSENBERG lørdag den 25. januar holder Åbent Hus.

 

Malte Strunge

”De unge skal kunne spejle sig i os. Her ved DM i Skills har vi fået mange spørgsmål om, hvorvidt det er et hårdt fag, hvordan uddannelsen er opbygget, og hvilke muligheder der efterfølgende er. Det har været sjovt og fedt at møde de unge mennesker”


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden