Køer danser på nettet

Der var lagt op til åbne stalddøre og masser af sjove aktiviteter for hele familien, når HANSENBERG søndag den 19. april skulle have været en af de mange værter for Økodag – dagen, hvor økologiske køer i hele landet lukkes ud på græs.

Men festdagen ude på de økologiske gårde er aflyst på grund af coronakrisen. I hvert fald i traditionel forstand.

For Økologisk Landsforening, der i samarbejde med økologiske landmænd og mejerier er arrangør af Økodag, livestreamer nemlig fra fire udvalgte gårde i Danmark – deriblandt HANSENBERGs bedrift på Vranderupvej lidt uden for Kolding.

Dermed kan du og hele Danmark se med fra klokken 11.30 på søndag, når der er livestreaming på Facebook-siden ”I love Øko”, hvor Anders og Katrine fra DR Ramasjangs program ”Lille Nørd” er værter.

 

Du kan se mere om arrangementet her!

 

Så selv om det i år ikke er muligt at være med ved Økodag på HANSENBERG, er der stadig rig mulighed for at komme helt tæt på økologi og dyrevelfærd – og følge med live, når køerne kommer på græs.

Efter en længere omlægningsperiode begyndte HANSENBERG den 1. januar i år at levere økologisk mælk til det økologiske mejeri Naturmælk ved Tinglev. Det er således første gang, at HANSENBERG er med ved Økodag.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden