Hele 3 danmarksmestre i Skills 2016

Vi kan slet ikke få hænderne ned

Vi er så stolte af vores elever, hele 3 danmarksmestre blev det til ved danmarksmesterskabet i Skills 2016

Et kæmpestort tillykke til alle 3 danmarksmestre

 

 

Frisøreleven
Stine Thorkelin-Eriksen, Centersalonen, Egtved

 

 

Tjenereleven
Rebecca Nielsen, Hotel Skibelund Krat, Vejen

 

 

VVS-eleven
Henrik Skovsgaard Bull, Søberg VVS, Vojens

En rigtig flot indsats af alle 6 deltagere fra HANSENBERG

Frisørelev Alberte Frederikke Rasmussen fra Fashion Cut i Middelfart fik en flot andenplads, mens HANSENBERGs anden tjenerelev Mathilde Clara Blichfeldt fra Fakkelgaarden i Kruså opnåede en flot tredjeplads.

Kokkeeleven Asger Wulff fra Tyrstrup Kro i Christiansfeld kæmpede bravt, men klarede desværre ikke cuttet ved udskillelsesløbet for kokkeelever.

HENRIK TOG UDFORDRINGEN OP OG BLEV DEN 4. DANMARKSMESTER I TRÆK

Det lykkedes, Henrik videreførte den tunge arv, som Rasmus, Mike og Daniel, der er de sidste tre års vindere af DM i Skills for vvs-uddannelsen, havde efterladt.

Det var en tydelig stolt Henrik Skovsgaard Bull, som lørdag den 6. februar kunne lade sig hylde ved afslutningen af DM i Skills i messehallerne i Fredericia. Efter måneders hård træning på både skole, læreplads og hjemme i garagen kan han nu kalde sig Danmarks bedste vvs-lærling.

Efter en overbevisende indsats og et rigtigt flot stykke arbejde, kunne Henrik Skovsgaard Bull hive sejren hjem. Han var samtidig den eneste af deltagerne, som formåede at løse alle sine opgaver inden for tidsfristen.

Den 19-årige kommende vvs- og energispecialist havde da også svært ved at skjule sin begejstring over at have vundet og kvitterede med et lille buk, da hans navn blev råbt op, og han fik overrakt Skills-pokalen af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

På skolen er Henrik blevet vejledt af faglærerne Michael Dahl, Brian Berndsen og Lars Jørgensen. Men også fra mestre og kolleger i Søberg VVS i Vojens, hvor han er i praktik, har han fået god opbakning. Både skole og virksomhed har været gode til at stille både udstyr og materialer til rådighed, fortæller han.

Over 60.000 besøgende

Flere end 60.000 besøgende lagde vejen forbi messen 4.-6. februar, som sluttede med præmieoverrækkelse og tale af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

300 erhvervsskoleelever fra hele landet konkurrerede i 36 forskellige fag. Ud over konkurrencefagene deltog 20 andre erhvervsuddannelser som demonstrationsfag.

En række af vinderne fra DM går videre til EuroSkills 1.-3. december 2016 i Göteborg, Sverige, og verdensmesterskaberne WorldSkills 14.-19. oktober 2017 i Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden