HANSENBERG er højdespringer i mælkekvalitet

HANSENBERG er højdespringer i mælkekvalitet

Gode rutiner og høj faglighed i kostalden er medvirkende til, at HANSENBERG i Kolding nu har modtaget en pris fra mejeriet Naturmælk

Det er fire år siden, at HANSENBERG begyndte at levere mælk til Naturmælk.

Nytårsdag er det præcis fire år siden, at HANSENBERG leverede den første økologiske mælk til mejeriet Naturmælk.

Og nu er HANSENBERG ved Naturmælks generalforsamling i denne uge blevet hædret for sit konstante arbejde med at sikre en høj mælkekvalitet.

”I forbindelse med hver eneste levering af mælk bliver der taget prøver, og man kigger på forskellige tal, som viser, hvilken kvalitet mælken har. Som mejeri vil Naturmælk gerne differentiere sig via netop kvalitet, og derfor har de nogle højere mål, som leverancerne afregnes efter”, siger skolechef ved HANSENBERG Niels Peter Hansen og tilføjer:

”Mælkeproducenter har altid fokus på kvalitet – det er alfa og omega for både dem selv, mejeriet og forbrugerne. Derfor er det i den grad et kvalitetsstempel, at Naturmælk har valgt, at HANSENBERG skal modtage den her pris”.  

Niels Peter Hansen peger på, at man naturligvis altid går efter at sikre en høj standard i kostalden.  

”Vi arbejder konsekvent med gode rutiner og høj faglighed i stalden, for den tilgang vil vi gerne give videre til vores elever”.

 

 

Ved Naturmælks generalforsamling modtog HANSENBERG en pris for sit arbejde med at sikre høj mælkekvalitet, og de to staldansvarlige, Jakob Ehlert Christiansen (t.v.) og Augustine Dias, tog imod det flotte diplom.

Helt nyt speciale

HANSENBERG udbyder nemlig landbrugsuddannelsen, og som noget nyt er det muligt for elever at vælge et decideret økologispeciale. For skolen vil gerne bidrage til, at flere unge mennesker får mulighed for at specialisere sig inden for økologi.

I og med at HANSENBERG har omlagt til økologisk drift, får landbrugselever underbygget den teoretiske undervisning i økologi og bæredygtighed med praktisk undervisning.

Lørdag den 27. januar klokken 10-14 holder HANSENBERG Åbent Hus, og her er der mulighed for at komme helt ind i kostalden – og for at høre meget mere om skolens arbejde med økologi. Herunder også det nye økologispeciale.

HANSENBERGs økologiske bedrift ligger i Vranderup, og den kan alle interesserede se nærmere på, når skolen lørdag den 27. januar 2024 holder Åbent Hus.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden