Gymnasieelever møder virkeligheden

Innovationscamp: Elever fra HANSENBERG GYMNASIUM hjælper virksomheder med idé- og forretningsudvikling og får selv input fra den virkelige verden

Onsdag 2. november og torsdag den 3. november arrangerer HANSENBERG GYMASIUM innovationscamp i samarbejde med SDU.

På campen inddeles 80 gymnasieelever fra 2. g i storgrupper, der hver især repræsenterer 3 forskellige produktionsvirksomheder fra virkelighedens verden. Det er Servodan, Lodam Electronics og OJ Electronics.

Gennem roller som bl.a. administrerende direktør og medarbejdere i udviklingsafdelingen får eleverne konkrete opgaver, ordrer fra fiktive kunder, som kan løfte virksomhedernes forretningsområde og derved skabe basis for vækst og arbejdspladser.

Bedre foreståelse

Eleverne arbejder sig frem til 2-3 løsningsforslag og præsenterer dem for hinanden.

"Selve processen med at arbejde sammen om konkrete opgaver for rigtige firmaer giver eleverne en bedre forståelse af virkeligheden," siger lektor Morten Jørgensen fra HANSENBERG GYMNASIUM.

"Eleverne kommer med en grundlæggende viden fra teknologifaget, men får en mere virkelighedsnær tilgang til erhvervslivet, når de skal tænke innovativt og have fokus på kunderelationer," supplerer Morten Jørgensen.

Om Innovationscamp

Innovationscamp er et undervisningsforløb for gymnasieelever om innovation og forretningsudvikling. Forløbet sætter fokus på, hvordan virksomheder kan udvikle nye produkter, processer og forretningsområder.

Eleverne kommer til at arbejde med strategisk forretningsopbygning, brainstorming og idégenerering samt teknologisk produktudvikling, opbygning af processer og produktion.

Bag forløbet står ingeniørstuderende fra SDU.

OM HANSENBERG GYMNASIUM

Pressekontakt

For mere information kontakt presseansvarlig Lars Haslev.

 

Lars Haslev
Content Manager

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden