Fundament for fremtiden – og venskaber for livet på htx

Åbent Hus på HANSENBERG Tekniske Gymnasium 2024

Fundament for fremtiden – og venskaber for livet på htx

Nuværende og tidligere elever samt undervisere og rektor Marlene Falk Rask stod klar til at fortælle om fag, fester, fremtid og fællesskab, da der mandag var Uddannelsesaften på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Der var stor interesse for at høre om blandt andet studieretninger og de helt særlige fag, der kendetegner en HTX.

Mandag bød på både regn og blæst, men indenfor i varmen på HANSENBERG Tekniske Gymnasium var der mulighed for at få et strejf af sommer.

For gymnasiet holdt nemlig Uddannelsesaften, hvor alle interesserede kunne få et indblik i, hvordan fremtiden kan se ud til august, hvis man starter i 1.g.

Og den mulighed benyttede mange grundskoleelever sig af sammen med deres forældre.

De blev mødt af rektor ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium Marlene Falk Rask, som i sin velkomsttale blandt andet lagde vægt på, at en HTX er den gymnasiale uddannelse, der giver adgang til flest videregående uddannelser – men også på vigtigheden af, at valget af ungdomsuddannelse føles rigtigt:

”Vores elever arbejder projektorienteret, og det synes de, er fedt. Vi tror på, at det ruster dem godt til fremtiden”.

”Vi har et ønske om at være kendte for fællesskab og trivsel. Det er vigtigt for os at sikre, at unge mennesker lander på den rigtige hylde”.

Uddannelsesaften og Åbent Hus på Hansenberg Tekniske Gymnasium 2024 rektor Marlene Rask fortæller

Der var stor interesse for at høre om blandt andet studieretninger og de helt særlige fag, der kendetegner en HTX.

Alle retninger kommer i spil

Den hylde har både Stefanie Matzen og Mia Laursen fundet. De blev begge studenter fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium i 2012, og siden har de bygget deres karrierer op efter personlige interesser.

Det berettede de om, da både undervisere samt nuværende og tidligere elever tog imod gæsterne for at fortælle om alt fra fag og fremtid til fester og fællesskab.

”Jeg arbejder som IT-projektleder hos Fibia i Tilst. Det var en af mine undervisere – Torsten Fix – som inspirerede mig til at gå den vej. Jeg havde nogle spændende fag, der handlede om de tekniske aspekter af kommunikation, og de har fulgt mig gennem hele min videre uddannelse”, fortalte Stefanie Matzen og tilføjede:

”De unge, der er her i dag, skal vælge en HTX, fordi den giver en god base til at komme videre. Den giver adgang til det, man interesserer sig for – og man kan vælge alle mulige retninger. Det har haft stor værdi for mig – og så har jeg fået venskaber for livet her på HANSENBERG Tekniske Gymnasium”.

Uddannelsesaften og Åbent Hus på Hansenberg Tekniske Gymnasium 2024 1

Mia Laursen (t.v.) og Stefanie Matzen blev studenter fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium i 2012, og de fortalte om deres respektive karriereveje.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden