Frisør

Natja Ekeler Thygesen

Medaljemodtager 

Frisør Natja Ekeler Thygesen

For Natja Ekeler Thygesen er en karriere som frisør en livslang drøm, der er gået i opfyldelse.

”Da jeg var lille, klippede jeg min morfars græsplæne med en saks, og jeg ville altid med min mor til frisør. Hun fik lavet det vildeste hår, og hun kom hjem som en helt anden person. Jeg var så fascineret af, at man med håret kunne forandre en person”, mindes Natja, der i november 2019 opnåede en flot bronzemedalje til sin svendeprøve.

Siden er hun blevet fastansat hos Passion by Bjerring i Børkop, hvor hun også var i lære.

”Det er skønt. Der er masser af dejlige kolleger, der sætter pris på en. Og så er det dejligt med en kundekreds, der har fulgt en hele vejen igennem. Jeg kan få lov til at være kreativ, og ikke to dage er ens”, fortæller Natja og tilføjer:

”Min læreplads har haft helt vild indflydelse på mine resultater. Der er mange elever og mange ansatte, så der er altid nogen, man kan sparre med, og det er vigtigt. Det er ikke bare en almindelig læreplads. Der bliver gået meget op i at undervise og holde træningsaftener. Som elev kommer man hurtigt i gang og prøver mange forskellige ting”.

På HANSENBERG har Natja også lagt liv og sjæl i sit arbejde:

”Jeg har ikke haft noget fravær, og så har jeg knoklet hårdt. Jeg var ikke vild med at gå i folkeskole, så det var rart at komme et sted hen, hvor man var god til det, man lavede – og kunne se, at man rykkede. Det gav selvtillid og kampgejst”.

Alligevel kom det bag på hende, at hun var blandt dette års modtagere af HANSENBERG-medaljen:

”Da jeg så, at der var noget i min e-Boks fra HANSENBERG, tænkte jeg først, at jeg måtte have glemt at betale et eller andet. Da jeg herefter opdagede, hvad det drejede sig om, gik jeg ind på hjemmesiden for at læse mere om medaljen – og det var stort. Jeg ringede straks til min chef, som også blev helt vild glad”.

"Min mor fik lavet det vildeste hår, og hun kom hjem som en helt anden person. Jeg var så fascineret af, at man med håret kunne forandre en person”, mindes Natja

Natja Ekeler Thygesen

  • Frisør
  • Læreplads: Passion by Bjerring, Børkop
  • Alder: 21 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden