Frederik har afleveret sidste opgave

DM i Skills

Frederik har afleveret sidste opgave til DM i Skills

Frederik fik en bjørnekrammer af fagkoordinator ved HANSENBERG Srdjan Bardak Lukic, da han havde afleveret sidste opgave.

Lav en teaser til TV 2. Design en holdtrøje til Team Jumbo Visma. Opsæt en informativ flyer.

Det er blot et udpluk af de opgaver, som mediegrafikerelev Frederik Dahl Kehlet – som er i lære ved Forsvaret på Ryes Kaserne i Fredericia – siden torsdag formiddag har løst ved DM i Skills i Høng.

Nu kan han endelig slappe af igen – alle opgaver er løst og afleveret til tiden!

”Vi har alle sammen løbet et maraton, og det er fantastisk at være færdig. Det er gået over al forventning, selv om vi ikke har bevæget os ret meget ind i de områder, som jeg er stærk i. Det har været en super oplevelse, og jeg har hver dag glædet mig til at komme i gang – og været bombet bagefter på den gode måde”, fortæller Frederik.

Alle dage har fagkoordinator ved HANSENBERG Srdjan Bardak Lukic stået ved sidelinjen – og været træner for Frederik inden konkurrencerne.

”Frederik er super skarp og dedikeret. Vores fokus har været, at han skulle have det sjovt og nyde hele processen. Der vil være en vinder, men alle deltagerne er formidable rollemodeller for faget. Det er helt klart videoproduktionen, som Frederik har klaret bedst. Det er hans spidskompetence, og han har lavet et flot resultat”.

 

Godt arbejde af Frederik, se mere om Frederik og de andre deltagere ved DM i Skills 2022:

 

Læs mere om skolens 6 deltagere og deres store indsats ved DM i Skills 2022:


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden