Fredagens begivenheder ved DM I Skills 2024
Fredagens begivenheder ved DM I Skills 2024
Telte og haller på Dyrskuepladsen i Roskilde har fredag været pakket med besøgende.
Og det forstår man godt, når man ser, hvordan deltagerne ved DM i Skills 2024 viser deres enorme faglighed frem.
HANSENBERG har haft syv af i alt ni deltagere i konkurrence:
VVS-energispecialist Mads Kortegaard – Krenk VVS i Kolding:
Mads har fortsat sit arbejde med at færdiggøre et badeværelse, og han er også i konkurrence lørdag formiddag.
Tømrer Toke Hesselberg – Bo Plan i Vejen:
Tokes avancerede legehus i tre moduler har i den grad taget form i løbet af fredagen, og han fortsætter det flotte arbejde lørdag.
Tjener Augusta Lynge Jensen – Hotel Koldingfjord:
Endelig blev det Augustas tur til at dække op til en DM-titel. Hendes indledende runde har blandt andet budt på boxing table, opdækning, dekantering af vin, mixologi og servering for gæsterne.
Og vi kan godt glæde os til lørdag, for Augusta gik videre til finalen 💪
Personvognsmekaniker Silas Henningsen – Grønnebæk Auto i Jels:
Silas har fredag været i gang med ADAS-kalibrering, og den opgave klarede han så hurtigt, at fotografen desværre slet ikke nåede at få det med 😊 Vi glæder os til at følge Silas lørdag formiddag, hvor han skal i gang med sidste opgave.
Mediegrafiker Cecilie Højberg Nielsen – White Avenue Group i Hedensted:
Cecilie har fredag løst en række opgaver for virksomheden The Original Poster Store. Hun har designet en kaffekop og en æske samt designet en valgfri plakat. Derudover har Cecilie arbejdet med markedsføring – og ikke mindst pitchet sine idéer og tanker for virksomheden.
Konkurrencen fortsætter for Cecilie lørdag.
Kok Sebastian Stephansen – Dine & Wine i Vejers Strand:
Fredag blev det Sebastians tur til at gå i køkkenet til sin indledende runde, hvor han i løbet af seks timer skulle forberede, tilberede og anrette sin forret, hovedret og dessert.
Forret:
Udbenet og farseret vagtel med souffléfars af kylling og champignon. Dertil brændt porre med ostegel, sprød skorzonerrod, pæregel, fyldt choux og blomme/chilisauce.
Hovedret:
Meniuerstegt rødtunge, fyldt crustade toppet med Unika Karamelsten, confiteret kartoffel med urtepesto, gulerod med balsamicoglace og græskarkerner. Dertil saltbagt selleri med svampemayo og blanquettesauce med miso.
Dessert:
Omelet en surprise – nøddebisquitbund, marinerede abrikoser, marcipan, flødeis, Unika Efterglød og citrusmarengs
Det var lige ved og næsten for Sebastian, som var meget, meget tæt på at nå lørdagens finale.
Men selv om han altså ikke gik videre, tager han fra Roskilde med masser af erfaring i bagagen:
”Det gik bedre, end da jeg senest var til konkurrence. Jeg er blevet bedre og mere overskudsagtig, og jeg tager en forbedret køkkengang med herfra – og jeg ved nu, hvad dommerne ser på”, fortæller Sebastian.
Smed Jakob Østergaard Nielsen – Damgaard Metal i Vojens:
Jakob fortsatte i flot stil det store arbejde med at fremstille et biogasanlæg, som han lørdag formiddag skal aflevere til dommerne.
- Imponerende indsats af alle vores deltagere, som du kan se mere om her på siden
AUGUSTA OG JEPPE ER I FINALEN
Sent fredag eftermiddag blev spændingen udløst: Vi fik nemlig svaret på, hvilke fem tjenerelever – og hvilke fem kokkeelever – som efter nogle hæsblæsende indledende runder er gået videre til lørdagens finaler.
Og tjenerelev Augusta Lynge Jensen og kokkeelev Jeppe Hansen fra HANSENBERG må i arbejdstøjet igen, for de har kvalificeret sig til finalerne 🥳
Augusta er i lære ved Hotel Koldingfjord, og Jeppe er i lære på Munkebjerg Hotel.
Dommerne understregede efter de indledende runder, at der havde været utrolig tæt løb om finalepladserne.
Vi glæder os til at følge Augusta og Jeppe lørdag formiddag 😊
Pressekontakt
For mere information kontakt
Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen
alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583