Fornem førstedag til DM i Skills 2024

Fornem førstedag til DM i Skills 2024

Onsdag aften blev DM i Skills 2024 i Roskilde skudt i gang med konfettikanoner og en flot åbningsceremoni, og torsdag er fortsat i samme imponerende stil.

Flot åbningsceremoni med taktfaste klapsalver, konfettikanoner og flotte ord fra både de to værter, Josefine Høgh og Christian Degn, samt fra blandt andre børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye.

For det er den første konkurrencedag, og syv af HANSENBERGs i alt ni deltagere ved DM i Skills er i gang fra morgen til aften.

VVS-energispecialist Mads Kortegaard – Krenk VVS i Kolding:

 

Mads har arbejdet på et teknikrum, og han har desuden startet på at etablere et badeværelse, og arbejdet fortsætter både fredag og lørdag.

Tømrer Toke Hesselberg – Bo Plan i Vejen:

 

Toke er i gang med at bygge et avanceret legehus i tre moduler, og han skal også i konkurrence både fredag og lørdag.

Tjener Sindy Jørga Olufsen – Hotel Svanen i Billund:

 

Den indledende runde har for Sindy budt på en lang række opgaver såsom boxing table, opdækning, kreation af vinmenu, tranchering af røget laks, blindsmagning/duft af vin og avecs, flambering af banan, mixologi og servering for gæsterne.

Først sent fredag eftermiddag finder vi ud af, om Sindy er gået videre til lørdagens finale.

Personvognsmekaniker Silas Henningsen – Grønnebæk Auto i Jels:

 

Silas er også i konkurrence alle dage, og torsdag formiddag gik med en større serviceopgave, mens eftermiddagen handlede om en undervognsopgave.

Mediegrafiker Cecilie Højberg Nielsen – White Avenue Group i Hedensted:

 

Virksomheden Les Deux var omdrejningspunktet for Cecilies torsdag, hvor hun har designet et logo og en forside samt tre opslag til en lookbook, der præsenterer forårskollektionen ”The Journey”. Derudover har hun arbejdet med video cutdown og leveret flere pitches.

 

Cecilie skal også i konkurrence både fredag og lørdag.

Kok Jeppe Hansen – Munkebjerg Hotel ved Vejle:

 

Jeppe har været i køkkenet hele dagen for at forberede, tilberede og anrette sin forret, hovedret og dessert.

Forret:
Udbenet vagtel fyldt med kyllingefars, selleri/æblerulle samt kraftig kyllingesauce.

Hovedret:
Helstegt rødtunge, pommes kroket, gulerod fyldt med løgpuré samt en pakke lavet op selleri serveret med en hollandaise på brunet smør.

Dessert:
Omelet en surprise – det vil sige karameliseret honningis, marineret æble, mørdejsbund og italiensk marengs.

Fredag eftermiddag ved vi, om Jeppe går videre til lørdagens finale.

Smed Jakob Østergaard Nielsen – Damgaard Metal i Vojens:

 

Jakob er i konkurrence både torsdag, fredag og lørdag, hvor han skal fremstille et biogasanlæg.

Flot, flot arbejde dagen igennem af alle!

Tjener Augusta Lynge Jensen – der er i lære på Hotel Koldingfjord – og kok Sebastian Stephansen fra Dine & Wine i Vejers Strand må vente til fredag på at komme i konkurrence.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583



Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden