Flot fremmøde til Prøv et fag

Forår 2024

Flot fremmøde til Prøv et fag 2024

Det er efterhånden blevet en tradition, at HANSENBERG både forår og efterår inviterer skoleelever indenfor, så de kan komme helt tæt på en af skolens uddannelser.

Sofia Lifshitz Nielsen og Jakob Kristjansson kom hjem fra HANSENBERGs elektriker- og VVS-værksteder med deres helt egne lamper.

Lær at tilberede fried chicken med coleslaw – og få din helt egen ret til frokost. Byg en flot lampe, som du kan tage med hjem til værelset. Eller vær med til at lukke 75 økologiske malkekøer ud på græs.

De rigtig gode tilbud stod lørdag formiddag i kø for elever i 4.-10. klasse, som havde tilmeldt sig Prøv et fag på HANSENBERG i Kolding, hvor de fik mulighed for at prøve kræfter med en af skolens mange uddannelser.

Og på HANSENBERGs adresse i Vranderup havde 12-årige Lukas Gustafsson og 16-årige Rune Vestergaard begge valgt at få hænderne godt ned i jorden på uddannelsen til anlægsgartner:

”Jeg elsker at være udenfor, og jeg kan godt lide at plante forskellige ting. Man kan se, at planterne gror – og man kan se, at man kan få noget til at fungere”, fortalte Lukas Gustafsson.

”Jeg har fundet ud af, at det her med at skabe noget i en have – og tilmed noget, der sætter så stort et præg på haven – virkelig interesserer mig. Det giver mig glæde at skabe noget, som andre får glæde af”, forklarede Rune Vestergaard.

Nåede du ikke at komme med på et hold denne gang, er der en ny chance lørdag den 5. oktober, når der igen er Prøv et fag på HANSENBERG. Og skolen arrangerer som noget helt nyt SommerCamp i uge 27 for elever i 5.-10. klasse.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden