EUX-tømrer

Anders Dinesen

Medaljemodtager

EUX-tømrer Anders Dinesen

For Anders Dinesen har karriereplanen hele tiden været klar: Han ville være bygningsingeniør.

Og siden februar har han været godt i gang med netop den uddannelse på Aarhus Universitet. Forud for det har han taget uddannelsen til tømrer med EUX på HANSENBERG – det perfekte springbræt for Anders:

”Bygningsingeniør er helt sikkert den rigtige uddannelse for mig, og det går rigtig godt. Det er – især på første semester – en kæmpe fordel af have en tømrerbaggrund. For eksempel i faget konstruktion, der handler om, hvordan et hus er bygget op. Mine medstuderende har spurgt mig om mange ting”.

Under sin uddannelse til tømrer har Anders hele tiden grebet nogle ekstra muligheder for at blive endnu bedre til sit fag – samtidig med at han også havde de gymnasiale fag at tænke på. På første hovedforløb købte han et projekt med hjem og byggede videre på det. Resultatet – et flot anneks – står stadig i forældrenes have.

Han kan også se tilbage på et spændende og lærerigt praktikophold i New Zealand:

”Det var fedt, at man kunne få den oplevelse i New Zealand samtidig med uddannelsen”, siger Anders.

Fedt var det også, at Anders som tømrerlærling kunne spare penge op, så han sammen med sin kæreste i dag bor i egen lejlighed i Aarhus, og boligdrømmene slutter ikke der:

”Jeg bruger stadig tømrerfaget i fritiden. Jeg er i gang med at bygge sommerhus til mig og min kæreste. Det er sommerferien gået med, og det betyder rigtig meget, at man kan lave sit eget. Det bedste er netop, at jeg kan lave mine egne projekter. Jeg kan bruge mine hænder i lejligheden, og jeg har også lavet mange af vores møbler”.

HANSENBERG-medaljen har også stor betydning for Anders:

”Uddannelsen til EUX-tømrer har passet rigtig godt til mig. Jeg har arbejdet meget målrettet, og det er fedt at få den her anerkendelse. Det er jeg stolt over”.

”Uddannelsen til EUX-tømrer har passet rigtig godt til mig. Jeg har arbejdet meget målrettet, og det er fedt at få den her anerkendelse. Det er jeg stolt over”

Anders Dinesen

  • EUX-tømrer 
  • Læreplads: Å Huse A/S, Haderslev
  • Alder: 21 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden