Elevers idé cykler direkte videre til mesterskaber

Company Programme 2018

Elevers idé cykler direkte videre til mesterskaber

En kombination af en cykellås og et cykelstativ skaffede torsdag fire innovative elever fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium en plads ved Company Programmes Regionale Mesterskaber.

Det skal være slut med cykeltyverier.

I hvert fald hvis det står til et hold elever fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium. For Marie Maxsø, Daniel Jørgensen, Christoffer Mahmens Nim og Majken Køpke - der alle går i 3.g - har i faget Teknologi A arbejdet med at opfinde en helt særlig cykellås, som skal løse problemet med stjålne cykler.

"Vi tror på, at vi har fundet en løsning på problemet - nemlig en kombination af en cykellås og et cykelstativ", fortæller Marie Maxsø.

Torsdag blev en prototype vist frem for publikum og dommere ved Trekantmesterskaberne i Company Programme i Kolding Storcenter, hvor elever fra ungdomsuddannelser i hele Trekantområdet dystede om at levere de bedste idéer på stande midt på Store Torv.

Og den fremvisning klarede holdet fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium ganske formidabelt. De kvalificerede sig nemlig direkte til Company Programmes Regionale Mesterskaber, der finder sted i Kolding til marts.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden