Elever leverer varen

HANSENBERG-medaljen 2021

ELEVER LEVERER VAREN

Da HANSENBERG-medaljen tirsdag blev uddelt, var det traditionen tro grundforløbselever, som sørgede for både lækre anretninger og kolde drikke til medaljemodtagerne samt deres mestre, undervisere og familiemedlemmer.

Lækkerierne bestod af to tapasanretninger, som eleverne – der startede på HANSENBERG lige efter sommerferien – selv havde forberedt, tilberedt og anrettet. 

Lækkerierne bestod af to tapasanretninger, som eleverne – der startede på HANSENBERG lige efter sommerferien – selv havde forberedt, tilberedt og anrettet.

Med i Riddersalen på Koldinghus var også to EUX-tømrerelever fra HANSENBERG: Michel Guldberg Frydendall og Thomas Haverslev.

Selv om de i denne uge er ved at lægge sidste hånd på svendeprøven, tog de to elever sig tid til at fortælle gæsterne om deres EUX-uddannelse:

”Jeg havde egentlig tænkt mig at starte på en HTX, for jeg havde en klar ambition om at læse til ingeniør. Men jeg kunne godt se, at jeg nok var mere attraktiv på en byggeplads, hvis jeg også havde det håndværksmæssige med”, fortalte Michel og tilføjede:

”Nu står jeg et andet sted, og jeg fortsætter som tømrer, hvor jeg har været i lære, og senere vil jeg gerne til udlandet for at arbejde. Vi må se, hvad der sker”.

Thomas fortalte også om den udvikling, han er gået igennem under sin EUX-uddannelse:

”Det har været en god rejse, hvor man bliver voksen og tjener sine egne penge undervejs”.

 

Tak til Thomas, Michel og grundforløbseleverne for en rigtig god oplevelse på Koldinghus.

 

 

Læs mere om selve medaljeceremonien 

EUX-tømrerelever fra HANSENBERG: Michel Guldberg Frydendall og Thomas Haverslev ses her sammen med tømrerfaglærer Valde.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden