Elever fik det til at køre i kulissen

DM i Skills

Du kan nå det endnu 😊 der er stadig pladser på flere uddannelser, der starter til januar

Vejen til drømmejobbet - 1

Elever fik det til at køre i kulissen ved DM i Skills

Tjenerelev Benjamin Bruun Müller – og 23 andre grundforløbselever fra HANSENBERG – fungerede som runners ved DM i Skills i Fredericia.

Når deltagerne ved DM i Skills inden for smørrebrød og catering samt kokke- og tjenerfagene er i konkurrence, har de brug for, at alt udstyr og råvarer står klar, for de er i den grad sat under tidspres i køkkener og restaurant.

Og til DM i Skills 2323 i Fredericia var det 24 dygtige grundforløbselever fra HANSENBERGs tjener- og kokkeuddannelser, som hen over de tre konkurrencedage på skift løste den meget vigtige opgave som runners.  

I kulissen stod blandt andre Benjamin Bruun Müller, som havde masser at tage sig til:

”Vi bliver sat på forskellige opgaver både i opvasken og hos de enkelte konkurrencedeltagere. Vi finder de ingredienser, de skal bruge, og det giver noget faglighed at være her, og så er det sjovt”, fortalte Benjamin fredag under sin frokostpause.

Faldt for faget efter gymnasiet

For den 21-årige tjenerelev var det også inspirerende at se de talentfulde konkurrencedeltagere – blandt andre kokkeelev Jeppe Møller Bjerrisgaard og tjenerelev Yeslin Kvorning fra HANSENBERG – i aktion:

”Det kunne da være meget fedt selv at deltage i DM i Skills engang. Jeg kan godt se, at der er noget appeal i det”.

Tjenerfaget appellerede også til Benjamin, da han arbejdede som ufaglært inden for branchen. Det gjorde han i det sabbatår, som han tog, efter han havde taget sin studentereksamen:

”Jeg fandt ud af, at jeg godt kan lide at arbejde med mennesker, og jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt at begynde på tjeneruddannelsen”.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden