Der er brug for dygtige folk med svendebrev

Der er brug for dygtige folk med svendebrev

Snart holder HANSENBERG sommerferie – det gør vi i uge 28, 29 og 30 – men herefter glæder vi os til at se alle vores nye grundforløbselever, der starter på skolen til august.

Og du har mulighed for at blive en af de elever, for der er stadig ledige pladser på nogle af HANSENBERGs uddannelser.

Det gælder blandt andet uddannelsen til personvognsmekaniker. En uddannelse, som Tobias Bjørnholdt afsluttede for nøjagtigt et år siden.

Det gjorde han i så fornem stil, at han med to rene 12-taller til svendeprøven sikrede sig en sølvmedalje. Siden har han også modtaget både Metalindustriens Lærlingepris (ML-Prisen) og HANSENBERG-medaljen for sit sublime arbejde og indstilling – både fagligt og socialt.

Tobias har modtaget både Metalindustriens Lærlingepris (ML-Prisen) og HANSENBERG-medaljen for sit sublime arbejde og indstilling – både fagligt og socialt.

Tobias har startet sin egen virksomhed

Efter Tobias har fået sit svendebrev, har han blandt andet startet sin egen virksomhed, TB AutoConsult, hvor han har specialiseret sig i kodning af primært tyske biler.

”Det er bare så fedt at være med i den rivende udvikling, der er i bilbranchen. Det er et fag, man hele tiden udvikler sig i, og det er spændende”, forklarer han.

Tobias understreger samtidig, at det er alfa og omega, at flere vælger en karriere inden for mekanikerfaget:

”Det er vigtigt, at vi holder fast i unge elever og lærlinge – og får dem udfordret, så vi får endnu flere til at vælge den vej, for der er brug for nogle dygtige folk i branchen”.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden