Dedikerede talenter kom til deres ret

Årets elevteam for kokke- og tjenerelever

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Dedikerede talenter kom til deres ret

Der er både prestige og flotte præmier på spil, når de bedste kokke- og tjenerelever bliver hyldet ved den store konkurrence

 

Årets elevteam

2023

Her er vinderne af 1., 2. og 3. pladserne ved Årets elevteam 2023.

Til daglig er de enten i gang med deres arbejde ude på deres respektive lærepladser eller følger undervisningen i forbindelse med skoleophold.

Alligevel har en gruppe passionerede tjener- og kokkeelever fra HANSENBERG i de seneste måneder fundet tid og overskud til at deltage i en række træningsaftenener, hvor blandt andre prominente gæstelærere fra branchen har stået for undervisningen. Og de har trænet og øvet sig i fritiden og ude på lærepladserne.

Nu har 38 elever så – to og to – dystet om at blive kåret til HANSENBERGs bedste tjener- og kokkelever ved den store finale i konkurrencen Årets elevteam.

Og efter ni timers intens konkurrence – hvor gæsterne kunne nyde flotte retter og service i særklasse – kunne kokkeelever Danny Quach og Simon Bech Pedersen samt tjenerelever Natalie Christensen og Sindy Olufsen lade sig hylde af gæster, repræsentanter fra lærepladserne og undervisere efter La Grande Finale.

”Både Sindy og jeg er vildt overraskede, og vi har ikke helt forstået det endnu. Men vi har haft et megagodt samarbejde gennem hele forløbet og her til finalen”, var den helt umiddelbare reaktion fra Natalie Christensen.

”Simon og jeg var også med til DM for kokkeelever, og det gik ikke så godt. Men vi så det som en øvelse til næste konkurrence, og det var så i dag til Årets elevteam. Vi viste, at vi kan – og at vi vil det her fag”, konstaterede Danny Quach.

Natalie Christensen og Sindy Olufsen er i lære hos henholdsvis Hotel Koldingfjord og Hotel Svanen, mens både Danny Quach og Simon Bech Pedersen er i lære på Munkebjerg Hotel.

Der var smil hele vejen rundt hos de fire vindere af Årets elevteam 2023 på HANSENBERG. Fra venstre er det Simon Bech Pedersen, Danny Quach, Natalie Christensen og Sindy Olufsen.

Kamp om podiepladserne

Med førstepladsen følger en gavecheck fra KEN Storkøkken til en værdi af 5.000 kroner til hver af de fire vindere. 

Men der er også præmier til holdene på både 2. og 3. pladserne.

Ind på flotte 2. pladser kom kokkeeleverne Karoline-Amalie Gullev og Frederik Jonassen – der begge er i lære på Hjerting Badehotel – samt tjenereleverne Yeslin Kvorning og Jeppe Ramberg, som i lighed med vinderne af kokkekonkurrencen er i lære på Munkebjerg Hotel. De har vundet en gourmetmiddag på Ti Trin Ned i Fredericia.

Kokkeelevernes 3. plads gik til Camilla Muxoll Hansen, der er i lære ved Hotel Dagmar, og Jeppe Hansen – også fra Munkebjerg Hotel. De kan nu se frem til et champagneophold på Tyrstrup Kro.

Det samme kan Augusta Jensen og Josefine Simonsen fra tjenerelevernes konkurrence. De er i lære ved henholdsvis Hotel Koldingfjord og Hotel Legoland.

Natalie Christensen og Sindy Olufsen får her overrakt et af de flotte vandretrofæer, der følger med titlen. Det er faglærer ved HANSENBERG Hanne Mikkelsen, som står for overrækkelsen.

Deltagerne ved Årets elevteams La Grande Finale var:

Kokkeelever

Sebastian Stephansen (Dine & Wine) og Matthias Smed (Restaurant Remouladen)

Luis Eduardo Laedtke og Benjamin Mikkelsen (begge fra Restaurant Oven Vande)

Jeppe Møller Bjerrisgaard (Gustav Lind Trapholt) og Lau Langhoff Olsen (Restaurant Skamlingsbanken)

Danny Khai son Quach og Simon Bech Pedersen (begge fra Munkebjerg Hotel)

Jeppe Hansen (Munkebjerg Hotel) og Camilla Muxoll Hansen (Hotel Dagmar)

Karoline-Amalie Gullev og Frederik Jonassen (begge fra Hjerting Badehotel)

Nina Jørgensen Hansen (Comwell Kellers Park) og Mirna Solgaard (Lyst)

Laura van der Torren (Hotel Sønderborg Strand) og Joe Tilbury (Agerskov Kro)

Mathias Kramer og Ask Gall Christiansen (begge fra Den hvide hest)

Tjenerelever

Lena Boulton og Denice Gjerdrum (begge fra Schackenborg Slotskro)

Nana Jacobsen (Restaurant Skamlingsbanken) og Caroline Schmidt (Agerskov Kro)

Yeslin Kvorning (Tree Top Munkebjerg) og Jeppe Ramberg (Munkebjerg Hotel)

Natalie Christensen (Hotel Koldingfjord) og Sindy Olufsen (Hotel Svanen)

Augusta Jensen (Hotel Koldingfjord) og Josefine Simonsen (Hotel Legoland)

Nina Clausen (Alsik Hotel) og Andreas Boye (Restaurant Admiralen)

Marie Jensen (Comwell Kongebrogaarden) og Lisa Lohmann (Slukefter Kro)

Hans-Christian Haunsvig (Den hvide hest) og Lærke Johansen (Scandic Kolding)

Ida Thomsen (Comwell Kellers Park) og Levke Jensen (Haraldskær Sinatur)

Nanna Knudsen (Hotel Svanen) og Freya Mortensen (Trinity Hotel & Konference Center)

Danny Quach og Simon Bech Pedersen er her godt i gang i køkkenet under konkurrencen.

Denne forret, som Danny Quach og Simon Bech Pedersen stod for, blev af dommerne kåret til aftenens bedste ret.

Tjenereleverne havde mange opgaver – blandt andet borddækning, og her er Sindy Olufsen og Natalie Christensens bord.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583



Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden