Besøg af både statsminister og borgmester

HANSENBERG imponerede statsminister under besøg i Kolding

Fredag var der – som altid – gang i både restaurant, køkkener, værksteder og XHOUSE på HANSENBERG.

Men noget var anderledes end ellers. HANSENBERG fik nemlig besøg af statsminister Lars Løkke Rasmussen og borgmester i Kolding Kommune Jørn Pedersen, som med stor interesse så nærmere på en del af skolens uddannelser og moderne faciliteter.

Og delegationen tog sig god tid til at tale med medarbejdere og elever om de mange forskellige fag og karrieremuligheder. For statsministeren pointerede igen og igen under besøget, at det er vigtigt, at flere unge mennesker vælger at tage en erhvervsuddannelse:

”Vi har i den grad brug for, at flere unge tager en erhvervsfaglig uddannelse. Vi skal ikke have alle til at gå i gymnasiet.”

 

Særlig grund

Det var borgmester Jørn Pedersen, der havde opfordret statsministeren til at besøge netop HANSENBERG, og det var der en helt særlig grund til:

”Med besøget kan vi ikke vise mere tydeligt, at vi gerne vil have flere til at tage en faguddannelse. Der er rigtig gode karriereveje, og det er jo også statsministerens dagsorden, at vi har den arbejdskraft, vi efterlyser”.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen var imponeret.

DRONETEKNOLOGI OG GODE MATERIALER

Efter besøget var det da også en meget tilfreds statsminister, der undervejs kom helt tæt på droner, robotter og godt håndværk.

”Jeg forlader HANSENBERG med et rigtigt godt indtryk af en moderne skole med en professionel ledelse, der gerne vil det her – og som i øvrigt stiller nogle rammer til rådighed for de unge, som også er praksisnære. Man arbejder med nogle ordentlige materialer.”

HANSENBERG har 25 erhvervsuddannelser samt HTX og 10. klasse.

Se flere fotos på Flickr.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden