Beslagsmed

Ann-Sofie Elmholdt Juncker

Medaljemodtager 

Beslagsmed Ann-Sofie Elmholdt Juncker

Hun har sejlet med ”Skoleskibet Danmark” og DFDS, er uddannet skibsassistent – og senere maskinist – og så har hun arbejdet i Grønland som maskinmester.

Beslagsmed Ann-Sofie Elmholdt Juncker har – som hun selv siger – lavet lidt af hvert, inden hun greb muligheden for at komme i lære som beslagsmed hos Sdr. Vejrbakken v/Martin Jensen i Frederikshavn.

”Jeg har altid haft med heste at gøre, og var i praktik hos min smed i 8. klasse, så det har altid været noget, jeg gerne ville. Jeg har bare været ad en omvej og grebet en masse muligheder, når de er opstået – og har ventet på den læreplads, jeg gerne ville have”, fortæller Ann-Sofie, der nu er en af modtagerne af HANSENBERG-medaljen 2020.

”Det er stort at få sådan et skulderklap. Uddannelsen var kogt ned på kort tid, fordi jeg var voksenelev og havde nogle uddannelser fra tidligere, som jeg kunne få merit for. Jeg har interesseret mig for faget, og gjort mit bedste. Jeg har lagt mig i selen, og jeg kan godt lide, at der er styr på tingene. Ved opgaver har jeg gjort alt det, jeg kunne – og lagt mange timer i det. Det er dejligt, at indsatsen har båret frugt”.

Det er andet år i træk, at en elev fra Sdr. Vejrbakken v/Martin Jensen modtager HANSENBERG-medaljen. Sidste år var det Erik Horpestad, der havde gjort et imponerende stykke arbejde ved svendeprøven.

”Mester har sammen med Erik på sidelinjen haft enorm indflydelse på mine resultater. De er begge meget engagerede, og vi har haft en kanon sparring. Vi har alle brændt for faget, og der kunne ikke ske nok. Vi har haft dyrlæger ind over, som vi samarbejder med, og det har også givet en masse, som jeg kunne tage med tilbage på skolen”.

”Lærerne på HANSENBERG har gjort en kæmpe indsats. De er kompetente og kammeratlige, og de har været enormt gode til at motivere. Det samme har dyrlægerne på skolen. Samarbejdet mellem lærepladsen og HANSENBERG har været rigtig godt, og mester har gjort sit til at være opdateret med det, vi lavede på skolen, så man var godt forberedt. At man har det godt på sit arbejde er en stor del af en hverdag”.

Ann-Sofie arbejder nu som beslagsmed på Sjælland, hvor hun oprindelig stammer fra.

 

”Mester har sammen med Erik på sidelinjen haft enorm indflydelse på mine resultater. De er begge meget engagerede, og vi har haft en kanon sparring" siger Ann-Sofie

Ann-Sofie Elmholdt Juncker

  • Beslagsmed
  • Læreplads: Sdr. Vejrbakken v/Martin Jensen, Frederikshavn
  • Alder: 29 år


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden