Aktuel information om Coronasituationen

TEST I FORBINDELSE MED FREMMØDE

Elever, kursister, medarbejdere og besøgende skal i forbindelse med fremmøde på skolen til enhver tid kunne fremvise et negativt COVID-19-testsvar.

Testen kan være enten kviktest eller PCR-test. Kravet om test gælder også ved fremmøde, der afvikles helt eller delvist udendørs.

Skolen tilbyder to gange ugentligt kviktest til alle elever, kursister og medarbejdere via superviseret selvpodning.

Testsvaret må som udgangspunkt ikke være mere end 72 timer gammelt. Man har dog også en gyldig test, hvis man kan dokumentere, at man inden for de seneste 7 døgn har fået to tests med negativt testsvar jævnt fordelt over ugen – fx mandag og torsdag eller tirsdag og fredag i den foregående uge.

I forbindelse med testsvaret skal der kunne fremvises pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort.

Læs mere om test og kontrol med test i retningslinjerne herunder.

På HANSENBERG følger vi udviklingen af coronavirus tæt, og vi retter os efter myndighedernes anbefalinger.

Generelle retningslinjer ved fremmøde på skolen

Læs de generelle retningslinjer for at begrænse smitterisiko ved fremmøde på skolen her (pdf)

Opdateret den 9. april 2021 (ver. 16)

HANSENBERG er omfattet af nedlukningen

HANSENBERG blev fra onsdag den 16. december 2020 omfattet af COVID-19-nedlukningen af Danmark. Skolen åbner nu heldigvis mere og mere, og vi informerer løbende elever og medarbejdere om situationen og mulighederne for fremmøde.

I de timer, hvor elever ikke må møde frem på skolen, modtager de virtuel nødundervisning, medmindre skolen giver besked om andet via skolens normale kommunikationsplatforme. 

Eksaminer, prøver og optagelsesprøver må fortsat afvikles på skolen. Nedlukningen medfører derfor ingen ændringer i forhold til det planlagte, medmindre man får konkret besked fra skolen om noget andet.

Skolehjemmet er åbent for de elever, der må møde helt eller delvis frem.

Elever og medarbejdere bedes holde øje med hansenberg.dk, e-Boks og andre normale kommunikationsplatforme for yderligere information om nedlukning og genåbning.

Du kan altid læse skolens gældende COVID-19-retningslinjer på denne side.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden