Åbent Hus var velbesøgt

Åbent Hus på HANSENBERG januar 2020

Elever sørgede for at guide gæsterne rundt, da der lørdag var Åbent Hus på HANSENBERG og HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Der var lørdag masser af aktivitet på HANSENBERG og HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Dagen bød nemlig på Åbent Hus, og det tilbud tog rigtig mange skoleelever, forældre og andre interesserede imod.

HANSENBERGs egne elever, praktikpladskonsulenter, vejledere og lærere stod klar til at svare på spørgsmål – og til at vise rundt på både skolehjem, i værksteder, undervisningslokaler, køkken, restaurant, stalde og zoo.

Og ifølge skolechef ved brancheskolen Vitia Kirsten Grosen Poulsen har skoleelever brugt dagen på at danne sig et indtryk af skolen.

”De har haft et behov for at se huset og mærke stemningen. Mange har været meget afklaret, og de har spurgt ind til både Grundforløb 1 og EUX, mens forældrene har været interesserede i at høre om lærepladser”.

Åbent Hus Hansenberg 2020 autoværksted skole

Der var kø ved rallysimulatoren i HANSENBERGs autoværksteder.

Flere fremtidsdrømme

Blandt gæsterne var 15-årige Steffani Boie Jørgensen, som sammen med sin familie så nærmere på skolens faciliteter.

”Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil være endnu. Måske lærer, fotograf, spil- eller webudvikler. Så jeg er her for at tjekke mulighederne. Jeg kan rigtig godt lide HANSENBERG. Det er en stor skole, og det hele ser nyt og pænt ud. Ikke mindst computerne”, sagde Steffani Boie Jørgensen, som går i 9. klasse.

Der var Åbent Hus på HANSENBERGs tre adresser: Skovvangen 28, C.F. Tietgens Vej 11 og Vranderupvej 90.

Steffani Boie Jørgensen var til Åbent Hus med sin familie: ”Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil være endnu. Måske lærer, fotograf, spil- eller webudvikler. Så jeg er her for at tjekke mulighederne. Jeg kan rigtig godt lide HANSENBERG. Det er en stor skole, og det hele ser nyt og pænt ud. Ikke mindst computerne”, sagde hun.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden