Virksomhedstilpasset efteruddannelse

Efteruddannelse - sammen med jer

HANSENBERG tilbyder at udvikle efteruddannelse sammen med jer. Efteruddannelsen kan enten gennemføres i virksomheden eller på skolen.

Virksomheden vil opleve, at undervisningen tager afsæt i medarbejdernes hverdag, og det letter overgangen fra undervisning/teori til praksis og den efterfølgende daglige træning af de nye færdigheder. På den måde får I et optimalt udbytte af investeringen i efteruddannelse og et dynamisk styringsredskab til altid at være på forkant med kompetenceudvikling. For vi er klar til at udvikle mere end ét loop for efteruddannelse - sammen med jer.

HANSENBERG samarbejder med andre relevante uddannelsesinstitutioner om at udvikle og gennemføre den efteruddannelse, virksomheden har behov for - hverken mere eller mindre. Det giver jer adgang til spidskompetencerne inden for voksen- og efteruddannelse.

Kontakt os på 79 32 04 55 eller send en e-mail til Janne Voss på jav@hansenberg.dk for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vilkår

 • Efteruddannelse for en virksomhed kræver et minimum deltagerantal for at kurset gennemføres. Hvis en virksomhed ønsker at gennemføre efteruddannelse med et mindre deltagerantal, betales en tillægspris, der dækker vores omkostninger ved at gennemføre efteruddannelsen med færre deltagere.

 • Ønsker virksomheden efteruddannelse afholdt under særlige vilkår, opkræves et ekstra beløb, der dækker vores meromkostninger.

Spørg os om efteruddannelse. Vi samarbejder med relevante uddannelsesinstitutioner om at udvikle den helt rette løsning for jeres virksomhed og medarbejdere.


Kontakt 

 • Tina Haarbo Kristensen

  Praktikcenter
  Uddannelsesleder og leder af praktikcenter
  Tlf. +4579320398
  thk@hansenberg.dk

 • Janne Voss

  Praktikcenter
  Koordinator for efteruddannelse
  Tlf. +4579320455
  jav@hansenberg.dk

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden