Det klimavenlige køkken

Det klimavenlige køkken

Lær at udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer.

Målgruppe: 
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

 

 

HVAD KAN DU EFTER AT HAVE FULGT DETTE KURSUS?

  • Det klimavenlige køkken

    Fagnummer: 49852

    Efter dette kursus kan du

    • udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur.
    • anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.

Kursussted

HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding

AMU-fagkoder

49852

Deltagerpris

Kr. 256

Pris uden for AMU-målgruppen, kr. 1.591,62

Startdato

7. november 2022

Slutdato

8. november 2022

Tilmeldingsfrist

24. oktober 2022

Varighed

2 dage

Undervisningsform

Dagundervisning

Kl. 08.00-15.24

Minimum antal deltagere

14
(max 20)

Deltagerbetaling og støttemuligheder

Har du brug for hjælp til tilmelding eller til at søge om godtgørelse, så ring til hotline på 7021 2159

Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 7932 0100, spørg efter:

  • Pernille Baun Larsen

    Studiesekretariat
    Studiesekretær
    Tlf. +4579320399
    pbl@hansenberg.dk



Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden