Det klimavenlige køkken
Det klimavenlige køkken
Lær at udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer.
Målgruppe:
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.
HVAD KAN DU EFTER AT HAVE FULGT DETTE KURSUS?
-
Det klimavenlige køkken Fagnummer: 49852
Efter dette kursus kan du
- udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur.
- anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.
HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding
49852
Kr. 256
Pris uden for AMU-målgruppen, kr. 1.591,62
7. november 2022
8. november 2022
24. oktober 2022
2 dage
Dagundervisning
Kl. 08.00-15.24
14
(max 20)
Har du brug for hjælp til tilmelding eller til at søge om godtgørelse, så ring til hotline på 7021 2159
Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 7932 0100, spørg efter:
-
Pernille Baun Larsen
Studiesekretariat
Studiesekretær
Tlf. +4579320399
pbl@hansenberg.dk